På svenska  
 
Härliga gumminyheter hos Ekokul

Gummiträ och naturgummi är ypperliga och långsiktigt hållbara material att göra leksaker och babyprodukter av. Så det är ingen slump att vi på Ekokul har samlat på oss en hel del genom åren.

Och nu har vi fått in fler fina nyheter av rent naturgummi och miljvövänligt gummiträ. Klassiska leksaker som djurfigurer, riddare, badankor och smarta bitringar för små kliande munnar.

Stor badanka i naturgummi
Alfie är namnet på den här maffiga badankan. Helt igenom gjord av ofärgat och oblekt naturgummi. Ankan är också gjuten i en enda del, utan några håligheter som samlar vatten och smuts.
269:-
Bitring panda i naturgummi
Mysig bitring i naturgummi som både är rolig att pilla med och superskön att gnaga på när det kliar i munnen. Bitringen är gjuten i en enda del, utan skrymslen som kan samla smuts och bakterier. Den här bitringen har vunnit ett antal olika priser som bästa babyprodukt.
139:-
Vilda trädjur
Härliga rejäla trädjur att lära sig och leka loss med. I påsen finns 6 olika vilda djur, innehållet varierar från påse till påse.
159:-
Riddare av trä
För alla riddartokiga kommer här ett gäng stiliga riddarfigurer. Tillverkade av rejält och miljövänligt gummiträ står de stadigt på jorden och tål törnar från både stridens och lekens hetta.
189:-
Trädjur från bondgården
Härliga rejäla trädjur att lära sig och leka loss med. I påsen finns 6 olika bondgårdsdjur, innehållet varierar från påse till påse.
159:-
Sorteringslåda
Vem har inte suttit och pillat in olikformade klossar i matchande hål? Vår sorteringslåda är en klassisk pedagogisk leksak för de mindre som tränar koordinationen på ett lekande lätt sätt. Innehåller 10 rejäla klossar som passar i dom olika hålen i lådan.
229:-
 
Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul


Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.faceook.com/ekokul.se
Twitter
Sök