På svenska  

Matlådor av rostfritt stål & glas

Bra matlådor är inte alltid lätt att hitta. För oss som vill skippa plastlådor är det ännu svårare. För vi blir fler som vill slänga ut alla matlådor av plast från skåpen därhemma. Hormonstörande ämnen som läcker från plasten hör inte ihop med den mat som vi stoppar i oss. Som tur är finns det numera riktigt bra alternativ. Matlådor av glas och rostfritt stål har gjort comeback i takt med att vi inser att plasten förvisso är billig men inte särskilt hälsosam eller långsiktigt hållbar.

Frukt/brödkorg av bambufibrer
En härlig brödkorg eller varför inte fruktkorg, tillverkad av naturliga bambufiber. Finns i flera olika färger.
119:-
Serveringsskål av bambufibrer
Triss i serveringsskålar och medföljande bricka. Skålarna är gjorda av naturliga bambufiber och finns i stilfullt svart eller vitt.
199:-
Kakburk av bambufibrer
En riktigt fin kakburk som förstås kan användas för andra prylar också. Gjord av fiber från obesprutad bambu samt majsstärkelse.
269:-
Förvaringsburk av bambufibrer
En riktigt fin förvaringsburk av bambufibrer och majsstärkelse med lock av rent bambuträ.
149:-
Matlåda av bambufibrer
En matlåda som passar perfekt för picknickens eller lunchens mackor. Gjord av miljövänligt material från bambufibrer och majsstärkelse.
189:-
Förvaringsburkar av bambufiber, 3-pack
Härliga, rymliga förvaringsburkar av bambufiber med lock av kork som sluter tätt. Kommer i 3-pack.
289:-
Förvaringsburk av bambufiber
De här fina förvaringsburkarna är gjorda i bambufiber med ett lock av ren kork.
Glassformar av rostfritt stål
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
329:-449:-
Lifefactory matlåda glas 950 ml
En rejäl matlåda av glas som rymmer hela 950 ml och som skyddas av ett färgglatt silikonhölje. Matlådan kan både maskindiskas, micras och frysas i sin helhet.
269:-
Lifefactory matlåda glas 475 ml
En riktigt fin matlåda av glas från Lifefactory. Matlådan rymmer 475 ml och har ett skyddande silikonhölje som finns i flera färger. Och den tål både frys, diskmaskin och micro.
239:-
ECO lunchbox Splash Box
Detta är en plastfri och läckfri matlåda. Locket är tillverkat av silikon och försluter lådan så att inget ska läcka ut. Locket är enkelt att knäppa på och av vilket är perfekt för de mindre barnen som själva kan öppna och stänga.
249:-
Matlåda XL rostfritt stål två fack
En extra stor matlåda med två fack som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
309:-
Matlåda XL rostfritt stål
En extra stor matlåda som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
289:-
Termosmatlåda 475 ml
En riktigt snygg termosmatlåda av rostfritt stål. Giftfritt, tåligt material, inget spill och håller maten varm i flera timmar. Eller sval för den delen också, om du föredrar en fräsch sallad.
339:-
Matlåda rostfritt stål fyra fack
Klassisk matlåda av rostfritt stål men med den extra finessen att den har fyra olika fack. Stålet är livsmedelsgodkänt 18/8 stål, hållbart och giftfritt förstås.
239:-
Matlåda rostfritt stål fyra fack, grön
En praktisk, snygg och giftfri matlåda av livsmedelsgodkänt rostfritt stål. Matlådan har fyra separata fack som gör att du kan stoppa ner olika godsaker utan att det blir en enda röra.
219:-
Matlåda rostfritt stål med tätslutande lock 630ml
Den här matlådan av rostfritt stål är det bästa alternativet för dig som vill undvika spill och kladd. Själva behållaren är gjord av rostfritt stål och locket av BPA-fri polypropylen-plast.
199:-
Matlåda rostfritt stål med tätslutande lock 1 liter
En matlåda av rostfritt stål med spillsäkert lock. Detta är en lättviktig matlåda som är betydligt mer hälsosam än gängse matlådor. En rostfri matlåda håller dessutom i en evighet och är därför bättre för miljön. Och den kan diskas i maskin.
239:-
Matlåda och burk av rostfritt stål
En stor, oval matlåda av rostfritt stål tillsammans med en mindre burk lämplig för såser och tillbehör. Den mindre matlådan passar inuti den stora eller kan användas separat.
249:-
Matlåda 3 i 1 av rostfritt stål
Ett smart kit med matlådor i rostfritt stål av så kallad bentotyp. Två matlådor som passar i varandra, med ett lock, samt en mindre matlåda som ryms i en av de större.
279:-
Glassformar av rostfritt stål (runda)
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
299:-439:-
Matlåda glas 1,7 liter
En rejäl matlåda av eldfast glas som tål nästan allt. Kan köras i ugnen och micron (utan lock). Och kyla bekommer den inte heller. Locket av tåligt rostfritt stål har en silikonförsegling och en praktisk vakuumknapp. Om du har flera matlådor av samma storlek kan du också stapla dem smidigt på varandra.
369:-
Liten matbox blå katter
En smart och snygg förvaringsbox som passar utmärkt för mat. Skippa plasten och gå för rostfritt stål istället. Snyggare, säkrare och mer miljövänligt. Boxen kommer från fina Blafre som är kända för sina underbara retromönster.
129:-
Matlåda rostfritt stål tre fack
En supersmart matlåda på massor av vis. För det förts är den gjord av slitstarkt, rent och giftfritt rostfritt stål. Dessutom har den 3 smarta fack som gör matupplevelsen lite trevligare, då du kan lägga ner flera livsmedel utan att det blir en enda röra vid transport.
229:-
Matlåda rostfritt stål tre fack, röd
Matlådor av rostfritt stål är på stark frammarsch igen. En motreaktion mot all plast vi omger oss av, och en del av den gröna våg som inneburit att många börjat tänka på långsiktig hållbarhet i en helt ny utsträckning. Våra matlådor är gjorda av 18/8 rostfritt stål. Ett giftfritt och slitstarkt material som håller i en evighet.
239:-
Matlåda rostfritt stål tre fack, blå
Dags att kasta ut alla läbbiga gamla plastlådor som vi använder till matförvaring. Här kommer ett bättre alternativ: Matlådor i rostfritt stål. De är giftfria, slitstarka, långlivade och dessutom snygga.
239:-
Matlåda rostfritt stål
Vill du ta ytterligare ett hälsosamt steg för familjen? Kasta ut slit-och-släng matlådorna av plast och byt ut dem mot våra fina matlådor av rostfritt stål. De håller i en evighet, kan med fördel maskindiskas och är förstås fria från allehanda dåliga ämnen som förekommer i plast.
199:-
Matlåda rostfritt stål, blå
En matlåda av rostfritt stål är ett kanonbra alternativ till alla olika plastvarianer som finns på marknaden. Det är ett mycket hälsosamt alternativ eftersom rostfritt stål är helt fritt från skadliga och hormonstörande ämnen som den gängse plasten läcker i små mängder.
219:-
Matlåda rostfritt stål, lila
Äntligen finns det bra alternativ till matlådor av plast. De klassiska matlådorna av rostfritt stål har gjort storstilad come back i takt med att vi börjat ifrågasätta floden av produkter i olika plastmaterial.
219:-
Snacks- och såsburkar 3-pack
Smarta snacks- eller såsburkar av rostfritt stål. Bra när man vill ta med sig något litet att gnaga på, eller vill ha en god sås till lunchen utan att röra till hela lunchlådan.
239:-
Matlåda rostfritt stål två fack
När du väljer en matlåda av rostfritt stål gör du ett bättre miljö- och hälsoval. Våra matlådor är giftfria, oerhört tåliga och dessutom snygga. De kan diskas i maskin, men förstås inte köras i micron.
219:-
Matlåda rostfritt stål två fack, orange
En matlåda av rostfritt stål med två separata fack. Praktisk, snygg, tålig och helt giftfri. Så vi föreslår att du satsar på matlådor av rostfritt stål istället för plast, det betalar sig i längden på många sätt.
229:-
Matlåda rostfritt stål två fack, rosa
En snygg matlåda av rostfritt stål. Praktisk för utflykten och oumbärlig för jobblunchen. Matlådor av rostfritt stål är ett betydligt bättre val för både hälsa och miljö. De är giftfria och håller en evighet.
229:-
Matlåda rostfritt stål med termoseffekt
En snygg och smart matlåda av tåligt rostfritt stål. Inga skadliga ämnen så långt ögat kan nå, och miljövänlig då den håller i evigheter. Matlådan rymmer 350 ml och håller temperaturen på varm mat i flera timmar. Finns i två varianter.
279:-
Liten matbox röda elefanter
Matbox av rostfritt stål med fint mönster av gröna blommor. Fungerar förstås som förvaring av vilka prylar som helst, men för oss som vill ha ett alternativ till plastlådor är den särskilt bra. Boxen kommer från fina norska Blafre.
129:-
Liten box uggla
En fin förvaringsbox av rostfritt stål, för mat och andra viktiga prylar. Från norska Blafre som är specialister på fina retromönster.
Liten matbox uggla
En smart och snygg förvaringsbox som passar utmärkt för mat. Skippa plasten och gå för rostfritt stål istället. Snyggare, säkrare och mer miljövänligt. Boxen kommer från fina Blafre som är kända för sina underbara retromönster.
129:-
 
 

Välj en bättre matlåda

När du väljer en matlåda av rostfritt stål är den förvisso dyrare än en av billig plast. Men det betalar sig i längden. Matlådor av rostfritt stål är tåliga, snygga och giftfria då de inte läcker några skadliga ämnen. En matlåda av glas är också ett riktigt bra alternativ. Våra matlådor av glas är alla tillverkade av härdat och tåligt glas, och vissa av dem har smarta lock av rostfritt stål med praktisk vacuumeffekt som håller maten fräsch ännu längre.
Share
Sök