På svenska  

Matlådor av rostfritt stål & glas

Bra matlådor är inte alltid lätt att hitta. För oss som vill skippa plastlådor är det ännu svårare. För vi blir fler som vill slänga ut alla matlådor av plast från skåpen därhemma. Hormonstörande ämnen som läcker från plasten hör inte ihop med den mat som vi stoppar i oss. Som tur är finns det numera riktigt bra alternativ. Matlådor av glas och rostfritt stål har gjort comeback i takt med att vi inser att plasten förvisso är billig men inte särskilt hälsosam eller långsiktigt hållbar.

Oval matlåda 2 i 1 av rostfritt stål
Snygga och superpraktiska matlådor av rostfritt stål. 2 matlådor som passar med varandra.
249:-
Tvådelad matlåda av rostfritt stål med tättslutande lock
Denna matlåda är tvådelad för dig som inte gillar att salladen blandas med grytan. Dessutom med tättslutande lock så att man inte kladdar.
219:-
Ståltermos 400ml
En klassisk termos i modern tappning. Av rent 18/8 rostfritt stål.
149:-
Termosmatlåda 480 ml
Praktisk och rymlig termosmatlåda för lunchen eller utflykten. Av rent, rostfritt stål.
239:-
Frukt/brödkorg av bambufibrer
En härlig brödkorg eller varför inte fruktkorg, tillverkad av naturliga bambufiber. Finns i flera olika färger.
119:-
Serveringsskål av bambufibrer
Triss i serveringsskålar och medföljande bricka. Skålarna är gjorda av naturliga bambufiber och finns i stilfullt svart eller vitt.
199:-
Kakburk av bambufibrer
En riktigt fin kakburk som förstås kan användas för andra prylar också. Gjord av fiber från obesprutad bambu samt majsstärkelse.
199:-269:-
Matlåda av bambufibrer
En matlåda som passar perfekt för picknickens eller lunchens mackor. Gjord av miljövänligt material från bambufibrer och majsstärkelse.
189:-
Förvaringsburkar av bambufiber, 3-pack
Härliga, rymliga förvaringsburkar av bambufiber med lock av kork som sluter tätt. Kommer i 3-pack.
289:-
Förvaringsburk av bambufiber
De här fina förvaringsburkarna är gjorda i bambufiber med ett lock av ren kork.
Glassformar av rostfritt stål
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
329:-449:-
Vattenflaska glas med silikonhölje 570ml
Glasflaskor med silikonskydd har blivit en favorit för oss och våra kunder. Och här kommer ännu en superprodukt. En rejäl och snygg vattenflaska i tåligt borosilikatglas med praktiskt och snyggt silikonskydd i lila ton.
229:-
Stor matlåda glas med silikonhölje
En rejäl matlåda av tåligt borosilikatglas med snyggt och praktiskt silikonskydd. Snäpplock som skyddar mot läckage och spill.
279:-
Lifefactory matlåda glas 475 ml
En riktigt fin matlåda av glas från Lifefactory. Matlådan rymmer 475 ml och har ett skyddande silikonhölje som finns i flera färger. Och den tål både frys, diskmaskin och micro.
239:-
Lifefactory matlåda glas 240 ml
Ännu en kanonprodukt från Lifefactory – en mindre matlåda av tåligt glas med skyddande silikonhölje. Just den här modellen rymmer 240 ml.
199:-
Matlåda XL rostfritt stål två fack
En extra stor matlåda med två fack som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
309:-
Matlåda XL rostfritt stål
En extra stor matlåda som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
289:-
Termosmatlåda 475 ml
En riktigt snygg termosmatlåda av rostfritt stål. Giftfritt, tåligt material, inget spill och håller maten varm i flera timmar. Eller sval för den delen också, om du föredrar en fräsch sallad.
339:-
Matlåda rostfritt stål fyra fack
Klassisk matlåda av rostfritt stål men med den extra finessen att den har fyra olika fack. Stålet är livsmedelsgodkänt 18/8 stål, hållbart och giftfritt förstås.
239:-
Matlåda rostfritt stål fyra fack, grön
En praktisk, snygg och giftfri matlåda av livsmedelsgodkänt rostfritt stål. Matlådan har fyra separata fack som gör att du kan stoppa ner olika godsaker utan att det blir en enda röra.
219:-
Matlåda rostfritt stål med tättslutande lock 1 liter
En matlåda av rostfritt stål med spillsäkert lock. Detta är en lättviktig matlåda som är betydligt mer hälsosam än gängse matlådor. En rostfri matlåda håller dessutom i en evighet och är därför bättre för miljön. Och den kan diskas i maskin.
239:-
Glassformar av rostfritt stål (runda)
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
299:-439:-
Matlåda glas 1,7 liter
En rejäl matlåda av eldfast glas som tål nästan allt. Kan köras i ugnen och micron (utan lock). Och kyla bekommer den inte heller. Locket av tåligt rostfritt stål har en silikonförsegling och en praktisk vakuumknapp. Om du har flera matlådor av samma storlek kan du också stapla dem smidigt på varandra.
369:-
Matlåda rostfritt stål tre fack
En supersmart matlåda på massor av vis. För det förts är den gjord av slitstarkt, rent och giftfritt rostfritt stål. Dessutom har den 3 smarta fack som gör matupplevelsen lite trevligare, då du kan lägga ner flera livsmedel utan att det blir en enda röra vid transport.
229:-
Matlåda rostfritt stål tre fack, röd
Matlådor av rostfritt stål är på stark frammarsch igen. En motreaktion mot all plast vi omger oss av, och en del av den gröna våg som inneburit att många börjat tänka på långsiktig hållbarhet i en helt ny utsträckning. Våra matlådor är gjorda av 18/8 rostfritt stål. Ett giftfritt och slitstarkt material som håller i en evighet.
239:-
Matlåda rostfritt stål tre fack, blå
Dags att kasta ut alla läbbiga gamla plastlådor som vi använder till matförvaring. Här kommer ett bättre alternativ: Matlådor i rostfritt stål. De är giftfria, slitstarka, långlivade och dessutom snygga.
239:-
Matlåda rostfritt stål
Vill du ta ytterligare ett hälsosamt steg för familjen? Kasta ut slit-och-släng matlådorna av plast och byt ut dem mot våra fina matlådor av rostfritt stål. De håller i en evighet, kan med fördel maskindiskas och är förstås fria från allehanda dåliga ämnen som förekommer i plast.
199:-
Matlåda rostfritt stål, blå
En matlåda av rostfritt stål är ett kanonbra alternativ till alla olika plastvarianer som finns på marknaden. Det är ett mycket hälsosamt alternativ eftersom rostfritt stål är helt fritt från skadliga och hormonstörande ämnen som den gängse plasten läcker i små mängder.
219:-
Matlåda rostfritt stål, lila
Äntligen finns det bra alternativ till matlådor av plast. De klassiska matlådorna av rostfritt stål har gjort storstilad come back i takt med att vi börjat ifrågasätta floden av produkter i olika plastmaterial.
219:-
Snacks- och såsburkar 3-pack
Smarta snacks- eller såsburkar av rostfritt stål. Bra när man vill ta med sig något litet att gnaga på, eller vill ha en god sås till lunchen utan att röra till hela lunchlådan.
239:-
Matlåda rostfritt stål två fack
När du väljer en matlåda av rostfritt stål gör du ett bättre miljö- och hälsoval. Våra matlådor är giftfria, oerhört tåliga och dessutom snygga. De kan diskas i maskin, men förstås inte köras i micron.
219:-
Matlåda rostfritt stål två fack, orange
En matlåda av rostfritt stål med två separata fack. Praktisk, snygg, tålig och helt giftfri. Så vi föreslår att du satsar på matlådor av rostfritt stål istället för plast, det betalar sig i längden på många sätt.
229:-
Matlåda rostfritt stål två fack, rosa
En snygg matlåda av rostfritt stål. Praktisk för utflykten och oumbärlig för jobblunchen. Matlådor av rostfritt stål är ett betydligt bättre val för både hälsa och miljö. De är giftfria och håller en evighet.
229:-
Matlåda rostfritt stål med termoseffekt
En snygg och smart matlåda av tåligt rostfritt stål. Inga skadliga ämnen så långt ögat kan nå, och miljövänlig då den håller i evigheter. Matlådan rymmer 350 ml och håller temperaturen på varm mat i flera timmar. Finns i två varianter.
279:-
 
 

Tillhörande dricksflaskor

Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 650 ml 329:-  
Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 475 ml 299:-  
Vattenflaska 500 ml indigo 169:-  
Skyddshölje Cheeki vattenflaskor 350ml
99:-
79:-
 
Isolerande väska med axelrem
99:-
79:-
 
Kaffemugg silver av rostfritt stål 350ml 249:-  
Kaffemugg lila av rostfritt stål 350ml 249:-  
Kaffemugg av rostfritt stål 350ml, svart 249:-  
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 355ml 149:-  
Termosmugg vit av rostfritt stål 240ml 129:-  
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 240ml 129:-  
Termosmugg hjärta av rostfritt stål 240ml 129:-  
Vattenflaska 750 ml blå pilar 189:-  
Vattenflaska 500 ml matt svart 169:-  
Vattenflaska 500 ml blå pilar 169:-  
Vattenflaska glas 1 liter Textil turkos 229:-  
Vattenflaska glas 550ml Textil 229:-  
Vattenflaska glas 550ml Himmel 229:-  
Vattenflaska glas 550ml Gravitation 189:-  
Lifefactory kaffemugg i glas, 350 ml 299:-  
Lifefactory kaffemugg i glas, 475 ml 329:-  
Lifefactory lock till vattenflaska 69:-  
Cheeki skruvkork med karbinhake 49:-  
Cheeki sportlock reservdel 49:-  
Flaskborste liten och stor 89:-  
Vattenflaska 1 liter Buddha 199:-  
Vattenflaska 750ml silver 189:-  
Vattenflaska barn 350 ml älvdans 149:-  
Vattenflaska barn 350 ml apa 149:-  
Vattenflaska 750 ml leopard 189:-  
Vattenflaska 750 ml blå 189:-  
Vattenflaska 500 ml silver 169:-  
Vattenflaska 500 ml Hawaii 169:-  
Vattenflaska barn 350 ml uggla 149:-  
Lifefactory sugrörslock 139:-  
Lifefactory sugrör reservdel 3-pack 49:-  
Sportflaska i rostfritt stål 475ml 199:-  
Vattenflaska barn 350 ml fjäril 149:-  
Vattenflaska 500 ml uggla 169:-  
Vattenflaska 500 ml dragonfly 169:-  
Vattenflaska 500 ml körsbär 169:-  
Vattenflaska 500 ml blå 169:-  
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 650 ml 369:-  
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 475 ml
379:-
339:-
 
Lifefactory vattenflaska i glas, 650 ml 279:-  
Sportflaska i rostfritt stål 355ml 189:-  
Lifefactory vattenflaska i glas, 350 ml 229:-  
Lifefactory flip-top vattenflaska i glas, 350 ml 249:-  
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 350ml 279:-  
Lifefactory vattenflaska i glas, 250 ml 189:-  
Lifefactory vattenflaska i glas, 475 ml 239:-  
Blafre drickpip reservdel (olika färger) 49:-  

Välj en bättre matlåda

När du väljer en matlåda av rostfritt stål är den förvisso dyrare än en av billig plast. Men det betalar sig i längden. Matlådor av rostfritt stål är tåliga, snygga och giftfria då de inte läcker några skadliga ämnen. En matlåda av glas är också ett riktigt bra alternativ. Våra matlådor av glas är alla tillverkade av härdat och tåligt glas, och vissa av dem har smarta lock av rostfritt stål med praktisk vacuumeffekt som håller maten fräsch ännu längre.
Share
Sök