På svenska  

Leksaker på nätetEhandeln har utvecklats i en rasande takt de senaste 10 åren. När det gäller leksaker på nätet så var det en av de produkter som inte såldes särskilt mycket i början av denna era.

Först ut var naturligtvis böcker och skivor, produkter som mer än andra lämpar sig för att handla på nätet kan det tyckas. Kläder, smycken, hygienartiklar och elektronikprodukter har också blivit stora.

Men vi får inte glömma ehandelns historia heller, för längre sen hade vi en första period där ehandlare gav sig ut på en ännu oprövad marknad i tron att konsumenterna var mogna att handla vilka produkter som helst på nätet, och blev gruvligen besvikna. Konkurser och misstro följde  i kölvattnen på dessa händelser.

Idag är det en naturlig del av konsumtionsmönstret att handla olika produkter på nätet, och leksaker på nätet har blivit en etablerad företeelse.

Leksaker på nätet - varför då?


Varför ska man då handla leksaker på nätet, och särskilt då miljövänliga och ekologiska leksaker? Här är några av de anledningar som vi tycker är självklara:

  1. Du sparar tid. Istället för att springa runt i affärer och leta kan du välja leksaker på nätet i lugn och ro framför datorn.
  2. Du hittar ett betydligt större utbud av riktigt bra leksaker på nätet. I den konventionella handeln är ekologiska, miljövänliga och fair trade leksaker i det närmaste obefintliga.
  3. Du kan välja den betalningsmetod som passar dig bäst, istället för att vara hänvisad till enbart kort eller kontanter som i en fysisk leksaksbutik.

Den nackdel som finns är att du inte kan klämma och känna på leksaker på nätet på samma sätt som i en butik. Men det försöker vi kompensera för genom att ge så utförliga beskrivningar av alla leksaker som möjligt.

I vår webbbutik tar vi också kunderna till hjälp. De leksaker som kunderna efterfrågar tar vi in om vi inte redan har dom, och har någon kund bra och konstruktiva synpunkter på butiken tar vi naturligtvis det till oss och åtgärdar det snabbt. Det innebär att om du handlar hos oss så har du en stor möjlighet att påverka utbudet och butikens upplägg. Så välkommen med dina synpunkter!

 

Sök