På svenska  

Kramdjur som är riktigt bra

Kramdjur är en kategori leksaker som ges till barn vid väldigt tidig ålder. De älskar att hålla dom nära, snusa på, gosa med och gärna gnaga lite till och med. Då är det desto viktigare att kramdjuren är gjorda av material som är fullständigt fria från oönskade ämnen. Hos Ekokul hittar du ekologiska kramdjur i en uppsjö varianter och storlekar. Allt för att du ska kunna hitta din speciella favorit. Här finns både kramdjur för de allra minsta och för de lite större barnen.

Babyboll hund
En mysig babyleksak av ekobomull i form av en hundboll, komplett med gulliga, pillvänliga öron.
195:-
Mjukt ekolamm
Ett mysigt gosedjur av ekologisk bomull för de mindre barnen. Lammet är utrustat med en träring som funkar både för lek och som bitring.
269:-
Mjuk ekovovve
Vår kramgoa hund från EverEarth är en sann vän och följeslagare. Den ger mjuka kramar och garanterar en rogivande tupplur efter en spännande dag.
269:-
Snuttefilt kanin
Ett härligt snuttedjur av mjuk ekologisk bomull. En kanin som både ställer upp som lekkompis och tröstande vän.
229:-
Snuttefilt björn
En söt och gosig snuttefilt med bitring tillverkad av mjuk ekologisk bomull av hög kvalitet som är perfekt för stora kramar. Bomullen är GOTS-certifierad och bitringen är tillverkad av FCS-certifierad bok.
229:-
Franck & Fischer mysig elefant
Den här rara elefanten kommer från fina Frank & Fischer. Den är gjord av mjuk och ren ekobomull.
249:-
Franck & Fischer elefantskallra
En mjuk och lätt babyskallra av ekologisk bomull. Lätt att greppa och utvecklande för alla sinnen är den här lilla filuren.
179:-
WWF Panda handdocka
Lek loss med en sprallig panda! Den här gulliga handdockan uppfyller ÖKO-tex standard 100 och är testad enligt EN71 del 1, 2 och 3. Dessutom stödjer du WWF:s arbete vid köp av leksaken.
179:-
Ekosnutte rosa
En mjuk och gullig snutte som garanterat blir en bästis. Gjord av ekologisk bomull och fair trade tillverkad.
149:-
Ekosnutte turkos
Ett snuttedjur som man faller pladask för, inte sant? Den här glada blå björnen är gjord helt igenom av ekologisk bomull och fair trade tillverkad.
149:-
Ekosnutte brun
Dags för det första snuttedjuret till den nya familjemedlemmen? Den här glada lilla ekologiska björnen vill gärna följa med hem.
149:-
Mjuk ekodocka kanin
Den här söta kaninen kan man knappast undgå att falla för. Det är en säker leksak och gosedjur för alla barn, gjord helt igenom av ekologisk bomull.
269:-
Mjuk ekodocka ekorre
Det här är en söt liten ekorre som gärna vill flytta hem till ett leksuget barn. Det är en säker och giftfri leksak som är gjord av ekologisk bomull.
269:-
Mjuk ekodocka räv
En mysig räv att krama hårt både dag och natt. Och den är inte bara söt, den är helt giftfri och säker för de minsta, då den är gjord av ekologisk bomull.
269:-
WWF gråvit hamster
Hamstrar är gulliga djur, även om de ibland kan vara ganska busiga. Men den här hamstern är något hanterligare och gosvänlig så det förslår. Storlek 16,5 cm.
149:-199:-
Ekologisk flodhäst
Den här rara flodisen är 100 % säker att gosa med. Den är nämligen gjord av certifierad ekologisk bomull och stoppad med ren ull. Det här gosedjuret blir snabbt hela familjens favorit kan vi garantera.
299:-
Franck & Fischer apsnutte
En rolig och mysig snutte med ett litet aphuvud. Snutten äkön att gosa med och rolig att pilla med för skojs skull. Snutten är gjord av ekologisk bomull och designad av danska Frank Fischer.
229:-
Franck & Fischer rävsnutte
En snutte är ditt bästa trolleritrick när tålamodet tryter. Bara att fiska fram ur väskan och trösta den ledsna med. Den här snutten är gjord av ekologisk bomull infärgad med Ökotex märkt färg.
229:-
WWF brunvit hamster
En busig hamster med stor fluffig päls som gör den ännu mer älskvärd. När du köper ett WWF kramdjur ger du samtidigt ett bidrag till WWFs verksamhet och arbete. Storlek 16,5 cm.
149:-199:-
Kanin med sydda ögon
En klassisk gosekanin i miljö- och barnvänlig tappning. Mjuk beige färg och rara bruna fläckar på öron och tassar. Gjord av 100% ekologisk bomull.
299:-
Ekologisk isbjörn
En gosig nallebjörn av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull. Gjord av ekologisk bomull (kbA certifierad av IVN). Stoppning av ren ull (kbT certifierad). "Ökotest" och "Spiel Gut" märkt.
399:-
Ekologisk drake
En finurlig liten drake som är öppen för alla slags bus. Kramdjur av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull. Tillverkad i Tyskland.
349:-
Ekologisk nallebjörn
Teddybjörnen Fredriksson goes eco! En klassisk nallebjörn i miljö- och barnvänlig tappning. Gjord av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull.
399:-
 

Dockor

Kramdjur som räcker hela livet

Ett kramdjur är en vän för livet. De släpas på, leks med och sovs med i många år. Till och med vuxna kan inte släppa sina gamla kramdjur, utan de följer med hela livet. Då tycker vi det är viktigt att man satsar på riktigt bra kramdjur. Kramdjur av riktigt bra material, hög kvalitet och med en extra tanke på miljön.  

Sök