På svenska  

Kramdjur som är riktigt bra

Kramdjur är en kategori leksaker som ges till barn vid väldigt tidig ålder. De älskar att hålla dom nära, snusa på, gosa med och gärna gnaga lite till och med. Då är det desto viktigare att kramdjuren är gjorda av material som är fullständigt fria från oönskade ämnen. Hos Ekokul hittar du ekologiska kramdjur i en uppsjö varianter och storlekar. Allt för att du ska kunna hitta din speciella favorit. Här finns både kramdjur för de allra minsta och för de lite större barnen.

Mjukt ekolamm
Ett mysigt gosedjur av ekologisk bomull för de mindre barnen. Lammet är utrustat med en träring som funkar både för lek och som bitring.
269:-
Mjuk ekovovve
Vår kramgoa hund från EverEarth är en sann vän och följeslagare. Den ger mjuka kramar och garanterar en rogivande tupplur efter en spännande dag.
269:-
Franck & Fischer mysig vovve
Gulligaste vovven i stan blir snabbt barnets personliga favorit. Färgglad och kramgo är han, och dessutom ekoreko.
249:-
Franck & Fischer elefantskallra
En mjuk och lätt babyskallra av ekologisk bomull. Lätt att greppa och utvecklande för alla sinnen är den här lilla filuren.
179:-
WWF Panda handdocka
Lek loss med en sprallig panda! Den här gulliga handdockan uppfyller ÖKO-tex standard 100 och är testad enligt EN71 del 1, 2 och 3. Dessutom stödjer du WWF:s arbete vid köp av leksaken.
179:-
Ekosnutte rosa
En mjuk och gullig snutte som garanterat blir en bästis. Gjord av ekologisk bomull och fair trade tillverkad.
149:-
Ekosnutte turkos
Ett snuttedjur som man faller pladask för, inte sant? Den här glada blå björnen är gjord helt igenom av ekologisk bomull och fair trade tillverkad.
149:-
Ekosnutte brun
Dags för det första snuttedjuret till den nya familjemedlemmen? Den här glada lilla ekologiska björnen vill gärna följa med hem.
149:-
Mjuk ekodocka kanin
Den här söta kaninen kan man knappast undgå att falla för. Det är en säker leksak och gosedjur för alla barn, gjord helt igenom av ekologisk bomull.
269:-
Mjuk ekodocka ekorre
Det här är en söt liten ekorre som gärna vill flytta hem till ett leksuget barn. Det är en säker och giftfri leksak som är gjord av ekologisk bomull.
269:-
WWF Baby Pong på boll
Pandan Pong sitter på jordklotet. Om du skakar Pong så hör du en glad klocka! Känns supermjuk. Dessutom stödjer du WWF vid köp av denna babyleksak. Säkert för de minsta barnen och i enlighet med Ökotex standard 100.
229:-
WWF gråvit hamster
Hamstrar är gulliga djur, även om de ibland kan vara ganska busiga. Men den här hamstern är något hanterligare och gosvänlig så det förslår. Storlek 16,5 cm.
149:-199:-
WWF Vinterhare
Ingen kan väl motstå en mysig hare med vinterpäls? Det här gosedjuret bidrar till att skydda vårt naturarv då en del av intäkterna går till WWFs arbete. Uppfyller Ökotex standard 100.
279:-
Ekologisk krambjörn
Våra fin nallebjörnar i glada färger är gjorda av ekologisk bomull och stoppade med ren ull. Det är riktigt bra, säkra och giftfria gosedjur. Välj bland flera olika färger.
289:-
Ekologisk flodhäst
Den här rara flodisen är 100 % säker att gosa med. Den är nämligen gjord av certifierad ekologisk bomull och stoppad med ren ull. Det här gosedjuret blir snabbt hela familjens favorit kan vi garantera.
299:-
Ekologisk panda
Visst är den supergullig? Och inte bara det, den här pandan är ett riktigt bra gosedjur. Tillverkad av ekologisk bomull och stoppad med ren ull blir den inte bara barnets favorit, utan även föräldrarnas.
339:-
Franck & Fischer apsnutte
En rolig och mysig snutte med ett litet aphuvud. Snutten äkön att gosa med och rolig att pilla med för skojs skull. Snutten är gjord av ekologisk bomull och designad av danska Frank Fischer.
229:-
Franck & Fischer rävsnutte
En snutte är ditt bästa trolleritrick när tålamodet tryter. Bara att fiska fram ur väskan och trösta den ledsna med. Den här snutten är gjord av ekologisk bomull infärgad med Ökotex märkt färg.
229:-
Franck & Fischer kramvänligt lamm
Hur gulligt är inte det här lilla lammet? Inget vanligt gosedjur minsann, för det är ett kaxigt litet lamm också, med cool design. Dessutom är det gjort av certifierad ekologisk bomull, både jerseymaterial och velour.
209:-
Randiga kaninen (33cm)
En rar kanin med härligt slängiga armar, ben och öron. Perfekt att hugga tag i och släpa runt vart du än ska. Kaninen är Öko-tex certifierad.
159:-
WWF Räv
Den här lilla skönheten kan man aldrig få nog av. En supermjuk rävvalp som behöver tas om hand och gosas riktigt mycket med. När du köper ett WWF kramdjur ger du samtidigt ett bidrag till WWFs verksamhet och arbete.
199:-
WWF brunvit hamster
En busig hamster med stor fluffig päls som gör den ännu mer älskvärd. När du köper ett WWF kramdjur ger du samtidigt ett bidrag till WWFs verksamhet och arbete. Storlek 16,5 cm.
149:-199:-
Kanin med sydda ögon
En klassisk gosekanin i miljö- och barnvänlig tappning. Mjuk beige färg och rara bruna fläckar på öron och tassar. Gjord av 100% ekologisk bomull.
299:-
Ekologisk isbjörn
En gosig nallebjörn av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull. Gjord av ekologisk bomull (kbA certifierad av IVN). Stoppning av ren ull (kbT certifierad). "Ökotest" och "Spiel Gut" märkt.
399:-
Ekologisk drake
En finurlig liten drake som är öppen för alla slags bus. Kramdjur av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull. Tillverkad i Tyskland.
339:-
Ekologisk pingvin
Pingu har flyttat norrut och blivit miljökämpe. Kramdjur av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull. Tillverkad i Tyskland och Ökotex certifierad.
299:-
Ekologisk nallebjörn
Teddybjörnen Fredriksson goes eco! En klassisk nallebjörn i miljö- och barnvänlig tappning. Gjord av ekologisk bomull. Stoppning av ren ull.
399:-

Dockor

Kramdjur som räcker hela livet

Ett kramdjur är en vän för livet. De släpas på, leks med och sovs med i många år. Till och med vuxna kan inte släppa sina gamla kramdjur, utan de följer med hela livet. Då tycker vi det är viktigt att man satsar på riktigt bra kramdjur. Kramdjur av riktigt bra material, hög kvalitet och med en extra tanke på miljön.  

Share
Sök