På svenska  

Inredning för barnrummet


Här hittar du inredning för barnrummet. Det är leksaker och blickfång som också fungerar som fina inredningsdetaljer. Kuddar, mobiler och planscher som både är fina att titta på och dessutom lärorika.
Knappar och reglage - dekaler för möbler
De här roliga dekalerna är svensktillverkade och gjorda av PVC-fri plast. Med hjälp av dem kan du göra om möbler eller delar av barnrummet till något helt nytt och mer lekfullt.
ABC-plansch 40x50 cm
Det är perfekt att ha hela alfabetet på väggen. Det bäddar för funderingar och tankar kring bokstäver, och vips har inlärningen gått lekande lätt. Den här planschen är tryckt miljövänligt enligt Svanen riktlinjer och dessutom tryckt på Svanenmärkt papper. Svensk design.
199:-
123-plansch 40x50 cm
Titta på fina bilder och lär dig räkna till 10 samtidigt. Den här planschen är en fin inredningsdetalj till barnrummet som samtidigt lockar till lärande. Planschen är tryckt på Svanenmärkt papper, svenskdesignad och tryckt på ett miljöcertifierat tryckeri som tar sitt miljöansvar hela vägen.
199:-
Mobil med virkade djur
En härlig mobil med virkade djur i vackra färger. Perfekt blickfång för bebben över sängen, vaggan eller skötbordet. Handgjorda i Indien i en Fair Trade-organisation.
289:-
Girlang, fair trade
En härligt färgglad girlang med olika former på vimplarna. Girlangen eller flaggspelet blir en fin inredningsdetalj i barnrummet eller lekrummet och perfekt dekoration till barnkalaset. Den är fair trade tillverkad av ren bomull i Indien.
249:-
Min första kalender
En rolig ”kalender” av miljövänligt trä som du kan träna klockan, årstider och väderlek med.
249:-
Franck & Fischer lekmatta baby
En riktigt fin lekmatta från Frank & Fischer. Gjord av ekologisk bomull och lätt stoppad med polyester.
499:-
Förvaringsburk av bambufiber
De här fina förvaringsburkarna är gjorda i bambufiber med ett lock av ren kork.
89:-129:-
Franck & Fischer spjälsängsgalleri
Riktigt fin underhållning med roliga strukturer och olika ljud som passar både i spjälsängen och vagnen. Tillverkad av ekologisk bomull.
249:-
Djurdekaler - dekaler för flaskor och burkar
Med roliga dekaler kan du väcka liv i en gammal möbel, skapa leksaker av tomma kartonger, burkar eller flaskor. Det blir en ny lekmiljö i barnrummet eller nya leksaker av återvunnet material.
Sophie Giraff väggdekaler
Sophie Giraff är den största stjärnan bland alla leksaker för de mindre barnen. Dessa dekaler sätter du lätt upp på väggen och är lika lätta att ta bort.
249:-
Mobil med virkade fiskar
En härlig mobil med virkade fiskar som simmar runt i rummet. Perfekt blickfång för bebben över sängen, vaggan eller skötbordet. Handgjorda i Indien i en Fair Trade-organisation.
289:-
Skogens djur - plansch 40x50 cm
Så underbart på väggen med söta skogsdjur som nyfiket tittar på dig från gläntan i skogen. Den här planschen är svanenmärkt, allt från tryckprocessen till slutprodukt.
199:-
Bondgårdens djur - plansch 40x50 cm
Väggdekoration i bondgårdstema med söta lamm, kossor, hästar, grisar och höns . Den här planschen är svanenmärkt, allt från tryckprocessen till slutprodukt.
199:-
 
Sök