På svenska  

Ekoreko hopprep


Hoppet är det sista som överger människan sägs det. Men också det första vi borde ta till för att bli glada och rasta av oss lite. Då är hopprep perfekt.
Hopprep hjärta
Vi lever på hoppet! Hopprep med handtag av miljövänligt gummiträ. Dekorerat med riddare, handmålat i giftfria färger. Rättvist producerat på Sri Lanka.
Hopprep småkryp
Vi lever på hoppet! Hopprep med handtag av miljövänligt gummiträ. Dekorerat med småkryp, handmålat i giftfria färger. Rättvist producerat på Sri Lanka.
Hopprep ballerina
Vi lever på hoppet! Hopprep med handtag av miljövänligt gummiträ. Dekorerat med en vacker ballerina, handmålat i giftfria färger. Rättvist producerat på Sri Lanka.
Hopprep groda
Vi lever på hoppet! Hopprep med handtag av miljövänligt gummiträ. Dekorerat med grodor, handmålat i giftfria färger. Rättvist producerat på Sri Lanka.
 
 

Hopprep för starka ben

Hopprep är bra för både vuxna och barn. Det används till och med som träningsform. Och de flesta barn har säkert kommit i kontakt med hopprep någon gång eller dagligen. På skolgården, gympan eller hemma. Våra hopprep har greppvänliga handtag av miljövänligt trä. Handtagen är målade med glada bilder i giftfria färger. Repet är stark och mjuk bomull tvinnad många varv. Ett perfekt hopprep att öva sig på och som håller länge.

Positiva bieffekter är bättre ork och middagsaptit. Det här är bara några av alla våra miljövänliga och fair trade träleksaker. Hopprepens handtag är gjorda av miljövänligt gummiträ och målade med giftfria färger. De är tillverkade under Fair trade förhållanden på Sri Lanka.
Sök