På svenska  

 
Bara bra leksaker hos Ekokul

Inför julen vill vi tipsa dig om bra pyssel och leksaker som passar både mindre och större barngrupper. Ekokul erbjuder miljövänliga och rättvist handlade produkter som både är roliga att leka med och känns bra att handla.

Du hittar allt i vår webbutik på www.ekokul.se. Det är enkelt och smidigt att handla och du får din leverans på bara ett par dagar. Naturligtvis erbjuder vi också fakturering som betalningsalternativ.

Just nu ger vi 10% rabatt på vårt miljövänliga pysselmaterial Happy Mais. Färgglada byggklossar av majsstärkelse som du "klistrar" ihop med hjälp av lite vatten. Kladd- och klisterfritt! Ange rabattkoden JULPYSSEL när du kommer till kassan. Gäller till och med den 19 november. 


Vi önskar er varmt välkomna till Ekokul!
 

Noaks ark
En färgglad Noaks ark med massor av roliga djur, som samtidigt är en plocklåda. En rolig leksak som samtidigt lär om olika arter och den bibliska historien om Noak. Miljövänlig produktion och material.
399:-
Peppa Tess (28 cm)
Peppa® är en unik kollektion handgjorda dockor för alla åldrar, tillverkade av enbart naturmaterial under fair trade förhållanden i Indien. De är designade för att vara mer än dockor - en vän, en leksak eller en tröst.
379:-
Klossar stad & slott
De här finurliga klossarna har inga låsmekanismer eller krångligheter. Bara att stapla, och variera i oändlighet. Klossarna är dessutom gjorda av lent och vackert FSC-märkt björkträ och närproducerade i Lettland.Bygg ett eget slott eller en hel stad.
349:-
Konformade barnkritor
12 greppvänliga kritor gjorda av långsiktigt hållbara material som bivax och vegetabiliska oljor. En greppvänlig och fantasieggande krita för de mindre barnen. Skön att hålla i, och bryts inte lika lika lätt som vanliga kritor.
139:-
Leklera
Glutenfri leklera i skön ekologisk tappning. 4 färger: röd, gul, grön, blå. Kan användas som mjuk lera många gånger om, förutsatt att den läggs tillbaka i sin burk med lock på. Men också torkas till små beständiga konstverk.
119:-
Klossar av gummiträ
Klossar i fantasifulla former och regnbågens alla färger. De är tillverkade under Fair Trade förhållanden i Sri Lanka. Klossarna är tillverkade av gummiträ. Efter 25 år producerar gummiträden inte längre latex och då huggs de ner och återplantering sker.
279:-
 
Kontakta oss gärna om du har några frågor!


Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
070-566 68 28
Sök