På svenska  

Earth friendly baby hygienprodukter


Earth friendly baby är ett av våra favoritmärken när det gäller hygienprodukter för barn. Ekokul har erbjudit deras produkter länge nu, och vi märker att de bara blir mer och mer populära med tiden. Det beror förmodligen på att Earth friendly baby är helt naturliga produkter, baserade på ekologiska ingrdienser och utan några onödiga eller skadliga ämnen, onaturliga konserveringsmedel eller doftämnen. Bland Earth friendly babys produkter hittar du schampo, badskum, babyolja och naturliga våtservetter. Alla produkter är förstås allergitestade, och dessutom godkända av the Vegan society och The vegetarian society.
Våtservetter Earth friendly baby
Earth friendly babys våtservetter är det snällaste du kan använda på din baby. De innehåller certifierat ekologiska och naturliga ingredienser som t ex kamomill och ringblomma.
Schampo & tvättkräm lavendel
Ett schampo och en tvättkräm i ett, som är anpassat till det lilla barnets känsliga hud. Innehåller milda och skonsamma ingredienser och ekologiska växtoljor. Här med en skön doft av lavendel.
Schampo & tvättkräm mandarin
Ett schampo och en tvättkräm i ett, som är anpassat till det lilla barnets känsliga hud. Innehåller milda och skonsamma ingredienser och ekologiska växtoljor.
Badskum kamomill
Bubblor i badet är bland det roligaste som finns. Så självklart vill man inte välja bort det av rädsla för vad skummet innehåller. Med Earth friendly babys badskum kan ni plaska på tryggt i förvissningen om att det är riktigt bra produkter för ditt barn. Badskummet innehåller ekologiska, certifierade och naturliga ingredienser.
129:-
 
 

Naturliga babyprodukter från Earth friendly baby


Earth friendly babys produkter är certifierade och prisbelönta. Alla deras prdukter är fria från parabener, SLS (sodium lauryl sulfat), BHT, PEG, parfym och andra onödiga ämnen. Earth friendly babys historia går 20 år tillbaka i tiden, då en amerikansk trebarnspappa tyckte att det saknades naturliga babyprodukter och därför började utveckla Earth friendly babys produkter med ingredienser som lavendel. Idag finns badskum och schampo i tr olika varianter, lugnande kamomill, härlig lavendel och uppiggande mandarin.
Sök