På svenska  

Dricka och äta


Du som är mån om att stoppa i dig rätt sorts mat vll säkert också använda bra produkter för att äta och dricka.
Pipmugg i rostfritt stål
Pipmugg av rostfritt stål med silikonhölje i klara färger från Kid basix. En smart sugrörsformad pip som rekommenderas av tal- och utvecklingspedagoger. Handtaget är avtagbart och med flaskan följer både skyddslock och transportplugg som kan användas vid resor för att hindra att innehållet skvimpar ut. Flaskan är också diskmaskinssäker.
199:-
Miljösmart pipmugg 2-pack
En klassisk pipmugg som du minns den från din egen barndom kanske. Med en stor skillnad: Pipmuggen kommer från Re-play och tillverkas av miljösmart återvunnen plast från mjölkförpackningar. En silikoninsats gör den spillfri och lätt att dricka ur. Flaskorna är förstås också grundligt testade och fria från skadliga ämnen.
149:-
Sportflaska i rostfritt stål 355ml
En lätt och smidig sportflaska i rostfritt stål från Kid basix, med klädsamt och skönt silikonhölje. Fliptop cap som gör det lätt att öppna och dricka direkt ur pipen och lock för att försluta och skydda mot smuts. Men hela toppen kan också öppnas för att underlätta rengöring och t ex stoppa i isbitar.
199:-
Sportflaska i rostfritt stål 475ml
En lätt och smidig sportflaska i rostfritt stål från Kid basix, med klädsamt och skönt silikonhölje. Fliptop cap som gör det lätt att öppna och dricka direkt ur pipen och lock för att försluta och skydda mot smuts. Men hela toppen kan också öppnas för att underlätta rengöring och t ex stoppa i isbitar.
229:-
3-pack matskålar
Ett set med 3 finfina matskålar som funkar lika bra till måltiden som för mellis och frukt att pilla i sig på egen hand. Skålarna är gjorda av återvunna mjölkförpackningar, miljösmart så det förslår.
129:-
Barnbestick 8 st
Färgglada och miljösmarta bestick för de mindre barnen som själva ska lära sig att äta med sked eller gaffel. Replay produkter är tillverkade av återvunna mjölkförpackningar, ett smart sätt att återvinna. Produkterna är testade på alla sätt för att vara helt säkra för ditt barn och innehåller naturligtvis inga skadliga ämnen som BPA eller ftalater.
129:-
Muggar av rostfritt stål (4-pack)
Muggar i rosfritt stål som passar både för picnic och för det lilla barnet som älskar att slänga prylar på golvet. Detta eftersom muggen naturligtvis är omöjlig att skada. Dessutom är mugen helt fri från skadliga ämnen och därför ett överlägset alternativ till muggar av plast.
199:-
3-pack barntallrikar
Klassiska barntallrikar med indelning i fack, som gör det lätt att lägga upp en aptitretande måltid. Tallrikarna är djupa, vilket håller maten kvar på sin plats. De är gjorda av återvunna mjölkförpackningar, och produkterna är testade på alla sätt för att garantera ditt barns säkerhet.
129:-
Sugrör av bioplast, 25-pack
Våra ekologiska sugrör är gjorda av majsstärkelse, och är därför 100% komposterbara. 21 cm långa (standardstorlek för sugrör). En förpackning innehåller 25 sugrör.
Lifefactory vattenflaska i glas, 475 ml
Klart de vuxna och större barnen ska ha riktigt bra flaskor utan skadliga ämnen, precis som de mindre. Lifefecatory flaskan är gjord av glas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Perfekt som vatten- eller sportflaska.
239:-
Snacks- och såsburkar 3-pack
Smarta snacks- eller såsburkar av rostfritt stål. Bra när man vill ta med sig något litet att gnaga på, eller vill ha en god sås till lunchen utan att röra till hela lunchlådan.
239:-
Sugrör av rostfritt stål (4st)
Fina sugrör av rostfritt stål som kan användas i en evighet. Rostfritt stål är ett hälsosamt och miljövänligt val eftersom det varken innehåller några skadliga ämnen och knappast är någon engångsprodukt.
89:-129:-
Glassformar av rostfritt stål (runda)
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
299:-439:-
Vattenflaska barn 350 ml fjäril
En riktigt bra vattenflaska av rostfritt stål som passar de mindre barnen. Flaskan rmmer 350 ml och är både lättviktig och praktisk. Färgerna är giftfria och locket gjort av BPA-fri plast. Flaskan är gjord av så kallat 18/8 rostfritt stål. Ett långsiktigt hållbart och hälsosamt material. Flaskan är dessutom riktigt fin med en rosa nyans och dekorativa fjärilar.
149:-
Vattenflaska barn 350 ml dino
En cool vattenflaska för barn som gör drickandet betydligt roligare. Tillverkad av rent rostfritt stål med en rar liten dino som glad utsmyckning. Rymmer 350 ml.
149:-
Miljösmart mugg 3-pack
Rejäla muggar som är lätta att greppa. Bra till maten, för slurken, på picnicen eller barnkalaset. Muggarna kommer i trepack i olika glada färger och är tillverkade av miljövänlig och säker plast från återvunna mjölkdunkar.
119:-
Matlåda 3 i 1 av rostfritt stål
Ett smart kit med matlådor i rostfritt stål av så kallad bentotyp. Två matlådor som passar i varandra, med ett lock, samt en mindre matlåda som ryms i en av de större.
279:-
Rostfritt matset med tallrik, skål och mugg
Detta matset från LunchBots är tillverkat av livsmedelsgodkänt rostfritt stål av högsta kvalitet. Ett matset som både är giftfritt och dessutom håller i en evighet. Perfekt för frukost, lunch, mellanmål och middag. Det fungerar lika bra hemma som på picknick och camping. Tål maskindisk.
279:-
Vattenflaska barn 350 ml uggla
En riktigt bra vattenflaska av rostfritt stål som passar de mindre barnen. Flaskan rymmer 350 ml och är både lättviktig och praktisk. Färgerna är giftfria och locket gjort av BPA-fri plast. Flaskan är gjord av så kallat 18/8 rostfritt stål. Ett långsiktigt hållbart och hälsosamt material.
149:-
Lifefactory vattenflaska i glas, 650 ml
En smart och supersnygg vattenflaska av glas från fina Lifefactory. Med silionhölje som finns i flera färger och praktiskt lock med handtag.
279:-
4-pack matskålar av rostfritt stål
Det här är matskålar som skapar riktigt ha-begär. I alla fall hos oss Ekokulare. De är gjorda av rostfritt stål med en dekorativ utsida av BPA och ftalat-fri PP-plast som aldrig kommer i kontakt med maten. En perfekt kombination av hälsa, säkerhet och skön design.
249:-
Vattenflaska 500 ml körsbär
Stila med en riktigt snygg och praktisk vattenflaska av rostfritt stål. Den här flaskan rymmer 500 ml och har ett japan-inspirerat mönster. Med den giftfria vattenflaskan följer både ett standardlock och en flip-top insats.
169:-
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 350 ml
En riktigt fin, rejäl och praktisk sugrörsflaska som är perfekt vid träning eller när du är på språng. Flaskan är gjord av härdat glas och klädd med ett snyggt silikonhölje som också gör den skön att hålla i. Sugröret är gjort av silikon och locket + handtaget av PP-plast.
279:-
Vattenflaska 500 ml dragonfly
En läckert röd vattenflaska av rostfritt stål. Ingen risk för sammanblandning med någon annan sportflaska på träningen. Med flaskan följer både standardlock och fliptop lock.
169:-
Blafre drickpip reservdel (olika färger)
Behöver du en ny drickpip till din Blafre flaska. Här finner du drickpipar med olika färgställningar.
Vattenflaska 500 ml uggla
En grön vattenflaska i dubbel bemärkelse. När du väljer rostfritt stål väljer du ett långsiktigt hållbart och hälsosamt alternativ. Flaskan är gjord av 18/8 rostfritt stål och målad med giftfria färger.
169:-
Vattenflaska 500 ml blå
En supersnyggt mönstrad vattenflaska av rent, rostfritt stål. Storleken 500 ml är lagom både för barn och på utfärden, då den lätt slinker ner i en väska.
169:-
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 475 ml
En riktigt fin, rejäl och praktisk sugrörsflaska som är perfekt vid träning eller när du är på språng. Flaskan är gjord av härdat glas och klädd med ett snyggt silikonhölje som också gör den skön att hålla i. Sugröret är gjort av silikon och locket + handtaget av PP-plast.
359:-
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 650 ml
Den här flaskan är gjord av härdat glas precis som Lifefactorys alla andra fina flaskor. Och förstås med ett snyggt och praktiskt silikonhölje. Med den extra finessen att locket har ett utfällbart sugrör av silikon som gör flaskan perfekt för utflykter och träning. Tack vare sugröret minskar risken för spill drastiskt.
369:-
Vattenflaska barn 350 ml trafik
En bra vattenflaska tillhör bassortimentet i ett familjehushåll. Den får gärna vara praktisk, giftfri och rolig att se på. Den här flaskan uppfyller alla kriterier, gjord av rostfritt stål som den är.
149:-
Matlåda rostfritt stål med tättslutande lock 1 liter
En matlåda av rostfritt stål med spillsäkert lock. Detta är en lättviktig matlåda som är betydligt mer hälsosam än gängse matlådor. En rostfri matlåda håller dessutom i en evighet och är därför bättre för miljön. Och den kan diskas i maskin.
239:-
Vattenflaska barn 350 ml apa
En bra vattenflaska tillhör bassortimentet i ett familjehushåll. Den får gärna vara praktisk, giftfri och rolig att se på. Den här flaskan uppfyller alla kriterier, gjord av rostfritt stål som den är.
149:-
Papperssugrör 25st
Det här är de perfekta sugrören för alla oss som gnisslar tänder över grälla plast-sugrör. Gjorda av hållfast papp och fullständigt återvinningsbara. Dessutom är de ju otroligt snygga i jämförelse med plastvarianten. Passar både till barnkalaset och vuxenfesten. Perfekta till smoothies och milkshake.
Vattenflaska 500 ml silver
Renaste vattenflaskan av rostfritt stål. För dig som gillar en stilren flaska utan överflödig dekoration. Med flaskan följer både standardlock och fliptop lock.
169:-
Matlåda glas 1,7 liter
En rejäl matlåda av eldfast glas som tål nästan allt. Kan köras i ugnen och micron (utan lock). Och kyla bekommer den inte heller. Locket av tåligt rostfritt stål har en silikonförsegling och en praktisk vakuumknapp. Om du har flera matlådor av samma storlek kan du också stapla dem smidigt på varandra.
369:-
Vattenflaska 500 ml Hawaii
En läcker vattenflaska med vackra, dekorativa tempelblommor, vilken är Hawaiiflickornas kransblomma. Flaskan är gjord av 18/8 rostfritt stål och målad med giftfria färger.
169:-
Lifefactory matlåda glas 475 ml
En riktigt fin matlåda av glas från Lifefactory. Matlådan rymmer 475 ml och har ett skyddande silikonhölje som finns i flera färger. Och den tål både frys, diskmaskin och micro.
249:-
Vattenflaska barn 350 ml älvdans
En riktigt bra och giftfri vattenflaska av rostfritt stål i rosa nyans med dansande älvor.
149:-
Lifefactory matlåda glas 240 ml
Ännu en kanonprodukt från Lifefactory – en mindre matlåda av tåligt glas med skyddande silikonhölje. Just den här modellen rymmer 240 ml.
219:-
Lifefactory matlåda glas 950 ml
En rejäl matlåda av glas som rymmer hela 950 ml och som skyddas av ett färgglatt silikonhölje. Matlådan kan både maskindiskas, micras och frysas i sin helhet.
279:-
Matlåda rostfritt stål två fack, orange
En matlåda av rostfritt stål med två separata fack. Praktisk, snygg, tålig och helt giftfri. Så vi föreslår att du satsar på matlådor av rostfritt stål istället för plast, det betalar sig i längden på många sätt.
229:-
Matlåda rostfritt stål, lila
Äntligen finns det bra alternativ till matlådor av plast. De klassiska matlådorna av rostfritt stål har gjort storstilad come back i takt med att vi börjat ifrågasätta floden av produkter i olika plastmaterial.
219:-
Vattenflaska 750 ml leopard
Rosa leoparder kanske inte är så vanliga, men som mönster på en långsiktigt hållbar vattenflaska av rostfritt stål fungerar det alldeles utmärkt. Giftfri och hälsosam är den förstås också. Flaskan rymmer 750 ml och med den följer 2 lock, ett av standardtyp och ett fliptop lock.
189:-
Matlåda XL rostfritt stål
En extra stor matlåda som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
289:-
Vattenflaska 750ml silver
750ml vattenflaska tillverkad av det bästa rostfria stålet (18/8). Flaskan är utrustad med en skruvkork och dessutom följer en sportpip med, som gör det lätt att dricka ur flaskan när man är på språng.
189:-
Lifefactory glas 2-pack 325 ml
Härliga och tåliga glas för hela familjen, både hemma och på utflykten. Silikonöverdraget fungerar både som skydd och ger bra grepp för den ovana glasanvändaren.
249:-
Lifefactory sugrör reservdel 3-pack
3-pack ersättningssugrör för Lifefactorys sugrörsvattenflaskor.
Reservdelar till pipmugg i rostfritt stål
Reservdelar till din Kids Basix Safe Sippy pipmugg. Finns i två varianter: "Ventiler & packningar", "Skyddslock, ventil, 2 sugrör och transportplugg". Fri från BPA och ftalater förstås.
Matlåda rostfritt stål fyra fack, grön
En praktisk, snygg och giftfri matlåda av livsmedelsgodkänt rostfritt stål. Matlådan har fyra separata fack som gör att du kan stoppa ner olika godsaker utan att det blir en enda röra.
219:-
Cheeki sportlock reservdel
Extra sportlock till våra Cheeki vattenflaskor av rostfritt stål.
Matlåda XL rostfritt stål två fack
En extra stor matlåda med två fack som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
309:-
Lifefactory flip-top vattenflaska i glas, 350 ml
Lifefactory flaskan är gjord av glas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Du dricker och försluter lätt flaskan med tillhörande flip-top.
249:-
Lifefactory sugrörslock
Sugrörslock till Lifefactorys vattenflaskor (ej 250ml). Används för spillsäkert drickande. Anpassa medföljande sugrör till flaskans storlek.
139:-
Vattenflaska 500 ml indigo
Den perfekta vattenflaskan eller sportflaskan av rostfritt stål, här i riktigt snygg blå-lila nyans.
169:-
Vattenflaska 500 ml blå pilar
Tålig och lättviktig vattenflaska av rent rostfritt stål med snygg blå dekor.
169:-
Sportflaska med termosfunktion 600ml
Håll drycken kall eller varm med en isolerad sportflaska! Denna sportflaska av rostfritt stål har dubbla vakuumisolerade väggar som ger 12 timmars isolering.
249:-
Lifefactory vattenflaska i glas, 350 ml
En smart och supersnygg vattenflaska av glas från fina Lifefactory. Med silionhölje som finns i flera färger och praktiskt lock med handtag.
229:-
Bambu-servis 3 delar Bilar
En fin barnservis som gör matstunden både roligare och mer hälsosam. Tillverkad av organiska bambufibrer och majsstärkelse.
169:-
Bambu-servis 3 delar Robotar
En härlig barnservis med robottema. Men det mest fiffiga med den här barnservisen är att den är gjord av bambufiber.
169:-
Matlåda rostfritt stål fyra fack
Klassisk matlåda av rostfritt stål men med den extra finessen att den har fyra olika fack. Stålet är livsmedelsgodkänt 18/8 stål, hållbart och giftfritt förstås.
239:-
Vattenflaska 500 ml matt svart
Vattenflaska av rostfritt stål med modern design i stilrent svart.
169:-
Vattenflaska 1 liter Buddha
Snygg vattenflaska som passar perfekt till exempel till yogaträningen. Flaskan rymmer 1 liter och är gjord av rostfritt stål.
199:-
Vattenflaska 1 liter fjäril
Finaste vattenflaskan av rostfritt är både rejäl, tålig och giftfri. Tillverkad av rostfritt stål och prydd med vackra fjärilar.
199:-
Bambu-servis 3 delar Safari
En klassisk och tålig barnservis med en ny tvist. Miljövänlig och giftfri, tillverkad av bambufiber och majsstärkelse.
169:-
Vattenflaska 750 ml curves
Snyggaste vattenflaskan är också praktisk och miljösmart, av rostfritt stål.
189:-
Cheeki drickpip reservdel (olika färger)
Extra drickpip som passar till Cheeki 350ml barnflaskorna.
Flaskborstar liten och stor
Stor borste för rengöring av flaska och liten borste för att rengöra flasklock med trånga utrymmen.
Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 475 ml
En ny och innovativ vattenflaska från Lifefactory. Perfekt när du verkligen är på språng.
329:-
Vattenflaska 1 liter silver
Letar du efter en vattenflaska som rymmer rejält med dryck så är detta flaskan för dig. 1 liter vätska får plats i denna klassiska vattenflaska av rostfritt stål.
199:-
Vattenflaska 750 ml matt svart
En riktigt stilren vattenflaska av rostfritt stål som rymmer 750 ml.
189:-
Barnbestick av bambu
De här fina barnbesticken av ekologisk och fair trade bambu är både fina, praktiska och långsiktigt hållbara.
Glassformar av rostfritt stål
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
329:-449:-
Vattenflaska 750 ml kronärtskocka
Det här är vattenflaskan för dig som älskar kronärtskocka. Av rent, rostfritt stål.
189:-
Babyskedar av bambu
Lena babyskedar av ekologisk bambu som är rättvist producerad.
Stor matlåda glas med silikonhölje
En rejäl matlåda av tåligt borosilikatglas med snyggt och praktiskt silikonskydd. Snäpplock som skyddar mot läckage och spill.
279:-
Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 650 ml
Rejäl vattenflaska av glas med silikonskydd och nytt, smart fliplock.
299:-349:-
Lifefactory Active Flip Cap Fashion vattenflaska 475 ml
Lifefactorys "Active Flip top" vattenflaska har en design som sticker ut. Mönstret är tillverkat av keramisk emalj som gör det beständigt mot slitage och tuffa förhållanden.
329:-379:-
Isolerande väska med axelrem
Smart väska för Cheeki vatten- och sportflaskor av rostfritt stål.
Vattenflaska 1 liter grönt löv
Vattenflaska av rostfritt stål som rymmer 1 liter. Snygg grön dekor med stiliserade löv.
199:-
Lifefactory lock till vattenflaska
Ett lock som passar till Lifefactorys fina vatten- och sportflaskor av glas. Håller flaskan tät när du är på språng.
Termosmatlåda 480 ml
Praktisk och rymlig termosmatlåda för lunchen eller utflykten. Av rent, rostfritt stål.
239:-
Matlåda av bambufibrer
En matlåda som passar perfekt för picknickens eller lunchens mackor. Gjord av miljövänligt material från bambufibrer och majsstärkelse.
189:-
Vattenflaska glas 570ml Drop White
Den här vattenflaskan är inspirerad av det renaste i naturen. Enkel, stilren utformning med vattendroppen i centrum.
189:-
Vattenflaska glas 550ml Cinnamon
En riktigt originell vattenflaska av glas med heltäckande skydd av mjuk och snygg filt med extra läderdetalj.
229:-
Tårtspade av bambufibrer
Finaste tårtspaden av miljösmart kompositmaterial från bambu och majs. Finns i flera smaskiga färger.
69:-99:-
Tvådelad matlåda av rostfritt stål med tättslutande lock
Denna matlåda är tvådelad för dig som inte gillar att salladen blandas med grytan. Dessutom med tättslutande lock så att man inte kladdar.
219:-
Ståltermos 400ml
En klassisk termos i modern tappning. Av rent 18/8 rostfritt stål.
149:-
Flaskborste
En flaskborste speciellt lämpad för nappflaskor av rostfritt stål. En mjuk flaskborste som kommer åt i alla skrymslen.
Vattenflaska glas med silikonhölje 570ml
Glasflaskor med silikonskydd har blivit en favorit för oss och våra kunder. Och här kommer ännu en superprodukt. En rejäl och snygg vattenflaska i tåligt borosilikatglas med praktiskt och snyggt silikonskydd i lila ton.
229:-
Vattenflaska glas 550ml Textil
Vattenflaska av härdat glas med skönt skydd av filt i ljus färg. Snygg detalj i läder.
229:-
Vattenflaska glas 1 liter Mismatch Black
Enkel men snygg vattenflaska av tåligt, härdat glas som rymmer hela 1 liter.
189:-
Stor skål av bambufibrer
En stor skål av miljövänliga och giftfria bambufibrer. Finns i en mängd härliga färger och passar perfekt till den goda salladen.
99:-149:-
Oval matlåda 2 i 1 av rostfritt stål
Snygga och superpraktiska matlådor av rostfritt stål. 2 matlådor ingår i detta kit.
249:-
Skyddshölje Cheeki vattenflaskor 350ml
Skyddande hölje av textil för Cheeki barnflaskor av rostfritt stål.
Lifefactory glas 2-pack 500 ml
Dricksglas från Lifefactory modell större. Rejäla glas med praktiska och snygga silikonöverdrag i olika färger. Rymmer 500 ml.
299:-
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Magenta
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Kaffemugg av rostfritt stål 350ml, svart
En riktigt cool och supersmart kaffemugg av rostfritt stål som håller värmen upp till 5 timmar.
249:-
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 355ml
Snygg och rejäl termosmugg av rent rostfritt stål. Perfekt när du är på språng.
129:-
Vattenflaska glas 570ml Drop Black
Vilken skön känsla att dricka rent vatten ur en ren och enkelt designad vattenflaska av glas.
189:-
Bricka av bambufibrer
En fin bricka av ekologisk bambufiber med snyggt retromönster.
Kaffemugg silver av rostfritt stål 350ml
Snyggaste take-away kaffe- eller te-muggen med termoseffekt av rostfritt stål, rymmer hela 350 ml.
249:-
Lifefactory kaffemugg i glas, 350 ml
Bästa kaffemuggen kommer från Lifefactory. Av tåligt och värmebeständigt glas med snyggt silikonskydd.
299:-
Förvaringsburk av bambufiber
De här fina förvaringsburkarna är gjorda i bambufiber med ett lock av ren kork.
89:-129:-
Vattenflaska 750 ml koppar
Flaskan av rostfritt stål rymmer 750 ml och med den följer 2 lock, ett av standardtyp och ett fliptop lock.
189:-
Sportflaska med termosfunktion 1 liter
Håll drycken kall eller varm med en isolerad sportflaska! Denna sportflaska av rostfritt stål har dubbla vakuumisolerade väggar som ger 12 timmars isolering.
269:-
Kaffemugg lila av rostfritt stål 350ml
Den här kaffemuggen av rostfritt stål blir snart din bästa vän. Miljösmart, hållbar, giftfri och snygg!
249:-
Salladsbestick av bambufibrer
Finfina salladsbestick av rejält och miljövänligt material – bambufibrer och majsstärkelse. Finns i flera härliga färger.
79:-99:-
Vattenflaska 1 liter koppar
Finaste vattenflaskan av rostfritt är både rejäl, tålig och giftfri. Tillverkad av rostfritt stål i vacker kopparfärg.
199:-
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Key
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 240ml
En snygg kaffemugg av rostfritt stål som håller värmen och är lätt att ta med sig.
129:-
Termosmugg hjärta av rostfritt stål 240ml
Coolaste kaffemuggen för dig på språng är gjord av rostfritt stål.
129:-
Lifefactory kaffemugg i glas, 475 ml
En snygg och praktisk kaffemugg av glas med silikonskydd från populära Lifefactory.
329:-
Durkslag av bambufibrer
Dags för ett nytt durkslag? Välj det här som både är snyggt, miljövänligt och giftfritt, gjort av bambufibrer.
Stort durkslag av bambufibrer
Här är ett riktigt stort och rejält durkslag av miljösmarta bambufibrer. Smart, praktiskt och snyggt.
149:-
Cheeki sportlock reservdel
Extra skruvkork med karbinhake till våra Cheeki vattenflaskor av rostfritt stål.
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Cyan
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Citruspress av bambufibrer
Dumpa din gamla plastpryl och skaffa dig en miljösmart, giftfri, praktisk och snygg citruspress av bambufibrer och majsstärkelse.
129:-
Stor förvaringsburk av bambufibrer
Stor förvaringsburk med korklock som sluter helt tätt. En riktigt fin förvaringsburk av bambufibrer och majsstärkelse.
229:-
Muggar av bambufibrer 6-pack
Fina muggar som är gjorda av naturligt, miljövänligt och nedbrytbart material från bambu och majs. Kommer i 6-pack.
195:-
Slickepott av bambu
En slickepott tillhör standardutrustningen i köket, så här kommer en riktigt fin slickepott av ekologisk bambu.
Bambukanna
På jakt efter en riktigt rejäl och snygg kanna som dessutom är miljövänlig och giftfri? Här har du den!
229:-
Köksredskap av bambu, set i 3 delar
Basen i köket är ett par rejäla redskap. Den här trion är gjord av ekologisk bambu och rättvist tillverkade.
139:-
Frukt/brödkorg av bambufibrer
En härlig brödkorg eller varför inte fruktkorg, tillverkad av naturliga bambufiber. Finns i flera olika färger.
99:-149:-
Knivställ av bambufibrer
Praktiskt och innovativt ställ för både knivar och köksredskap. Tillverkat av miljövänligt material och med bambulock.
295:-
Lång kökstång av bambu
En rejäl tång att röra runt i grytorna med och lyfta och vända på maten. Av ekologisk bambu.
Termosmugg vit av rostfritt stål 240ml
Mugg med termoseffekt för varm dryck. Av 18/8 rostfritt stål.
129:-
Matset av bambufiber grå
Från fina danska Filibabba kommer det här matsetet för barn. Skön skandinavisk, stilren design och miljösmart, giftfritt material.
259:-
Serveringsskål av bambufibrer
Triss i serveringsskålar och medföljande bricka. Skålarna är gjorda av naturliga bambufiber och finns i stilfullt svart eller vitt.
139:-199:-
Trippel skålset av bambufibrer
Ett skålset med tre skålar I oval, båtliknande form. Tillverkade av naturliga bambufibrer och majsstärkelse.
199:-
Skålar av bambufibrer 6-pack
Zuperfina skålar från Zuperzozial. Ett 6-pack med sköna snacks- mellis- frukost eller vad du vill skålar av naturliga bambufibrer.
289:-
4st bambuskålar Rainbow
4-pack underbart praktiska, snygga och miljösmarta bunkar i klara färger. Av miljösmart bambufibrer.
395:-
4st bambuskålar Dawn
4-pack skålar/bunkar av miljösmart bambufibrer. Garanterat blir de här bunkarna din bästa vän i köket.
395:-
Bebisbestick av bambu
Ett fint bestickset av ekologisk bambu för de mindre barnen. Härlig utformning som också gör besticken greppvänliga.
Matset av bambufiber vit
Ett riktigt fint matset för barn. Från danska Filibabba som satsar på stilren design och giftfria material.
259:-
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Yellow
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Kort kökstång av bambu
En smart och smidig tång som är bra att ha till hands vid spisen. Av ren ekologisk bambu, handgjord enligt fair trade principer.
Skärbräda av bambu (medium)
En rejäl skärbräda av ekologisk bambu med snygg kant i skön grön nyans.
199:-
Brödskärbräda av bambu
Det här är en praktisk pryl som Ekokul-familjen blivit kär i. En skärbräda som håller smulorna i schack.
379:-
Serveringsbestick av bambu
Ett rejält set serveringsbestick tillverkat av ren, ekologisk bambu. Vackra redskap som inte blir sämre av att företaget jobbar enligt fair trade principer och med fokus på hälsa och miljö.
119:-
Spork för barn av bambu
En spork är ett smart redskap både hemma och på utflykten. Den här är gjord av ekologisk bambu.
Redskapshållare av bambu
Ett redskapsställ som pryder sin plats i köket. Av ekologisk bambu från fina Bambuhome.
119:-
Risottosked av bambu
Eftersom Ekokul-familjen är risotto-fans av stora mått blev vi väldigt förtjusta i den här sleven av ekologisk bambu. Hoppas ni gillar den med!
Såsslev av bambu
En praktisk sås-slev av ekologisk bambu. Tillverkad under rättvisa former.
Korta salladsbestick av bambu
Fint set med salladsbestick av ren, ekologisk bambu. Slitsraka redskap som tål maskindisk och bara blir vackrare med tiden.
119:-
MAM dinapp wideneck, 2-pack 69:-  
Napp till nappflaska av naturgummi 2-pack 79:-  
Glasnappflaska med naturgummiskydd
329:-
279:-
 
Glasnappflaskor starter kit Citrus
649:-
569:-
 
Glasnappflaskor starter kit blå/grön
649:-
569:-
 
Sugrörs Adapter Cherub 89:-  
Eco Viking extradelar
39:-
19:-
 
Extra mjuk drickpip 2-pack (wideneck) 79:-  
Eco Viking 2-pack flasknappar (regular)
49:-
29:-
 
Eco Viking nappflaska i glas med silikonhölje 120ml
149:-
99:-
 
NUK Open & Close 49:-  
NUK silikonskydd för glasflaska 240ml 99:-  
NUK New classic glasflaska 240ml latex 99:-  
NUK glasnappflaska latex 240ml 99:-  
NUK glasnappflaska latex 120ml 99:-  
NUK drickpip latex 55:-  
NUK flasknapp latex 49:-  
NUK startset glasflaskor latex (4 flaskor) 369:-  
MAM glasnappflaska wideneck 260ml 189:-  
MAM glasnappflaska wideneck 170ml 169:-  
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 150ml
249:-
219:-
 
Bröstvårtsskydd i Silikon med förvaringsbox 99:-  
Diskmedel för nappflaskor och dinappar 69:-  
Cherub Baby flaskringar wideneck 2-pack 59:-  
2-pack ventilerad flasknapp regular/standard
69:-
39:-
 
Sippy Cup Adapter Cherub 69:-  
2-pack ventilerad flasknapp wideneck 69:-  
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 240ml
289:-
249:-
 
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 150ml
249:-
219:-
 
2-pack flasknapp naturgummi wideneck (4 olika flöden) 79:-  
Flasknappar naturgummi rund 2-pack (4 olika flöden) 79:-  
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 150ml
249:-
219:-
 
Allt i ett paket med termosnappflaska (270ml) 379:-  
Flasklock OrganicKidz wideneck 2-pack (270ml)
69:-
49:-
 
Termosnappflaska OrganicKidz 270 ml 279:-  
2-pack flasknapp naturgummi, anatomisk 85:-  
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 240ml
289:-
249:-
 
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 240ml
289:-
249:-
 
Startbox baby 399:-  
Glasnappflaska ICO baby 240 ml 149:-  
Glasnappflaska ICO baby 120 ml 129:-  
Flasknappar OrganicKidz wideneck 2-pack
75:-
49:-
 
Flasknappar OrganicKidz regular 2-pack 75:-  
Nappflaska OrganicKidz 200 ml 249:-  
Nappflaska OrganicKidz 120 ml 199:-  
Flasknappar till rostfri nappflaska, 2-pack
55:-
29:-
 
Nappflaska rostfritt stål 265 ml
159:-
129:-
 
Nappflaska rostfritt stål 150 ml
149:-
99:-
 
Nappflaska i glas 120 ml 79:-  
Nappflaska i glas 240 ml 99:-  
Här finns muggar, bestick, sugrör, matlådor, vattenflaskor och sportflaskor av framförallt rostfritt stål. Är du ute efter nappflaskor och annan utrustning för det lilal barnet ska du kika under babyartiklar också.
Sök