På svenska  

Dricka och äta

Du som är mån om att stoppa i dig rätt sorts mat vll säkert också använda bra produkter för att äta och dricka. Här finns muggar, bestick, sugrör, matlådor, vattenflaskor och sportflaskor av framförallt rostfritt stål. Är du ute efter nappflaskor och annan utrustning för det lilal barnet ska du kika under babyartiklar också.
Pipmugg i rostfritt stål
Pipmugg av rostfritt stål med silikonhölje i klara färger från Kid basix. En smart sugrörsformad pip som rekommenderas av tal- och utvecklingspedagoger. Handtaget är avtagbart och med flaskan följer både skyddslock och transportplugg som kan användas vid resor för att hindra att innehållet skvimpar ut. Flaskan är också diskmaskinssäker.
199:-
Miljösmart pipmugg 2-pack
En klassisk pipmugg som du minns den från din egen barndom kanske. Med en stor skillnad: Pipmuggen kommer från Re-play och tillverkas av miljösmart återvunnen plast från mjölkförpackningar. En silikoninsats gör den spillfri och lätt att dricka ur. Flaskorna är förstås också grundligt testade och fria från skadliga ämnen.
99:-149:-
Sportflaska i rostfritt stål 355ml
En lätt och smidig sportflaska i rostfritt stål från Kid basix, med klädsamt och skönt silikonhölje. Fliptop cap som gör det lätt att öppna och dricka direkt ur pipen och lock för att försluta och skydda mot smuts. Men hela toppen kan också öppnas för att underlätta rengöring och t ex stoppa i isbitar.
199:-
Sportflaska i rostfritt stål 475ml
En lätt och smidig sportflaska i rostfritt stål från Kid basix, med klädsamt och skönt silikonhölje. Fliptop cap som gör det lätt att öppna och dricka direkt ur pipen och lock för att försluta och skydda mot smuts. Men hela toppen kan också öppnas för att underlätta rengöring och t ex stoppa i isbitar.
229:-
3-pack matskålar
Ett set med 3 finfina matskålar som funkar lika bra till måltiden som för mellis och frukt att pilla i sig på egen hand. Skålarna är gjorda av återvunna mjölkförpackningar, miljösmart så det förslår.
89:-129:-
Barnbestick 8 st
Färgglada och miljösmarta bestick för de mindre barnen som själva ska lära sig att äta med sked eller gaffel. Replay produkter är tillverkade av återvunna mjölkförpackningar, ett smart sätt att återvinna. Produkterna är testade på alla sätt för att vara helt säkra för ditt barn och innehåller naturligtvis inga skadliga ämnen som BPA eller ftalater.
129:-
3-pack barntallrikar
Klassiska barntallrikar med indelning i fack, som gör det lätt att lägga upp en aptitretande måltid. Tallrikarna är djupa, vilket håller maten kvar på sin plats. De är gjorda av återvunna mjölkförpackningar, och produkterna är testade på alla sätt för att garantera ditt barns säkerhet.
129:-
Sugrör av bioplast, 100-pack
Våra ekologiska sugrör är gjorda av majsstärkelse, och är därför 100% komposterbara. 21 cm långa (standardstorlek för sugrör). En förpackning innehåller 100 sugrör.
Snacks- och såsburkar 3-pack
Smarta snacks- eller såsburkar av rostfritt stål. Bra när man vill ta med sig något litet att gnaga på, eller vill ha en god sås till lunchen utan att röra till hela lunchlådan.
239:-
Glassformar av rostfritt stål (runda)
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
299:-439:-
Vattenflaska barn 350 ml dino
En cool vattenflaska för barn som gör drickandet betydligt roligare. Tillverkad av rent rostfritt stål med en rar liten dino som glad utsmyckning. Rymmer 350 ml.
149:-
Vattenflaska barn 350 ml fjäril
En riktigt bra vattenflaska av rostfritt stål som passar de mindre barnen. Flaskan rmmer 350 ml och är både lättviktig och praktisk. Färgerna är giftfria och locket gjort av BPA-fri plast. Flaskan är gjord av så kallat 18/8 rostfritt stål. Ett långsiktigt hållbart och hälsosamt material. Flaskan är dessutom riktigt fin med en rosa nyans och dekorativa fjärilar.
99:-149:-
Miljösmart mugg 3-pack
Rejäla muggar som är lätta att greppa. Bra till maten, för slurken, på picnicen eller barnkalaset. Muggarna kommer i trepack i olika glada färger och är tillverkade av miljövänlig och säker plast från återvunna mjölkdunkar.
119:-
Matlåda rostfritt stål med termoseffekt
En snygg och smart matlåda av tåligt rostfritt stål. Inga skadliga ämnen så långt ögat kan nå, och miljövänlig då den håller i evigheter. Matlådan rymmer 350 ml och håller temperaturen på varm mat i flera timmar. Finns i två varianter.
279:-
Rostfritt matset med tallrik, skål och mugg
Detta matset från LunchBots är tillverkat av livsmedelsgodkänt rostfritt stål av högsta kvalitet. Ett matset som både är giftfritt och dessutom håller i en evighet. Perfekt för frukost, lunch, mellanmål och middag. Det fungerar lika bra hemma som på picknick och camping. Tål maskindisk.
279:-
Lifefactory vattenflaska i glas, 650 ml
En smart och supersnygg vattenflaska av glas från fina Lifefactory. Med silionhölje som finns i flera färger och praktiskt lock med handtag.
279:-
4-pack matskålar av rostfritt stål
Det här är matskålar som skapar riktigt ha-begär. I alla fall hos oss Ekokulare. De är gjorda av rostfritt stål med en dekorativ utsida av BPA och ftalat-fri PP-plast som aldrig kommer i kontakt med maten. En perfekt kombination av hälsa, säkerhet och skön design.
249:-
Vattenflaska barn 350 ml uggla
En riktigt bra vattenflaska av rostfritt stål som passar de mindre barnen. Flaskan rymmer 350 ml och är både lättviktig och praktisk. Färgerna är giftfria och locket gjort av BPA-fri plast. Flaskan är gjord av så kallat 18/8 rostfritt stål. Ett långsiktigt hållbart och hälsosamt material.
149:-
Vattenflaska 500 ml körsbär
Stila med en riktigt snygg och praktisk vattenflaska av rostfritt stål. Den här flaskan rymmer 500 ml och har ett japan-inspirerat mönster. Med den giftfria vattenflaskan följer både ett standardlock och en flip-top insats.
169:-
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 350 ml
En riktigt fin, rejäl och praktisk sugrörsflaska som är perfekt vid träning eller när du är på språng. Flaskan är gjord av härdat glas och klädd med ett snyggt silikonhölje som också gör den skön att hålla i. Sugröret är gjort av silikon och locket + handtaget av PP-plast.
279:-
Matlåda rostfritt stål med tättslutande lock 630ml
Den här matlådan av rostfritt stål är det bästa alternativet för dig som vill undvika spill och kladd. Själva behållaren är gjord av rostfritt stål och locket av BPA-fri polypropylen-plast.
199:-
Matlåda rostfritt stål två fack
När du väljer en matlåda av rostfritt stål gör du ett bättre miljö- och hälsoval. Våra matlådor är giftfria, oerhört tåliga och dessutom snygga. De kan diskas i maskin, men förstås inte köras i micron.
219:-
Blafre drickpip reservdel (olika färger)
Behöver du en ny drickpip till din Blafre flaska. Här finner du drickpipar med olika färgställningar.
Vattenflaska 500 ml uggla
En grön vattenflaska i dubbel bemärkelse. När du väljer rostfritt stål väljer du ett långsiktigt hållbart och hälsosamt alternativ. Flaskan är gjord av 18/8 rostfritt stål och målad med giftfria färger.
169:-
Vattenflaska 500 ml dragonfly
En läckert röd vattenflaska av rostfritt stål. Ingen risk för sammanblandning med någon annan sportflaska på träningen. Med flaskan följer både standardlock och fliptop lock.
99:-169:-
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 475 ml
En riktigt fin, rejäl och praktisk sugrörsflaska som är perfekt vid träning eller när du är på språng. Flaskan är gjord av härdat glas och klädd med ett snyggt silikonhölje som också gör den skön att hålla i. Sugröret är gjort av silikon och locket + handtaget av PP-plast.
359:-
Lifefactory sugrörsvattenflaska, 650 ml
Den här flaskan är gjord av härdat glas precis som Lifefactorys alla andra fina flaskor. Och förstås med ett snyggt och praktiskt silikonhölje. Med den extra finessen att locket har ett utfällbart sugrör av silikon som gör flaskan perfekt för utflykter och träning. Tack vare sugröret minskar risken för spill drastiskt.
369:-
Vattenflaska 500 ml blå
En supersnyggt mönstrad vattenflaska av rent, rostfritt stål. Storleken 500 ml är lagom både för barn och på utfärden, då den lätt slinker ner i en väska.
169:-
Vattenflaska barn 350 ml trafik
En bra vattenflaska tillhör bassortimentet i ett familjehushåll. Den får gärna vara praktisk, giftfri och rolig att se på. Den här flaskan uppfyller alla kriterier, gjord av rostfritt stål som den är.
149:-
Matlåda rostfritt stål med tättslutande lock 1 liter
En matlåda av rostfritt stål med spillsäkert lock. Detta är en lättviktig matlåda som är betydligt mer hälsosam än gängse matlådor. En rostfri matlåda håller dessutom i en evighet och är därför bättre för miljön. Och den kan diskas i maskin.
239:-
Matlåda rostfritt stål, blå
En matlåda av rostfritt stål är ett kanonbra alternativ till alla olika plastvarianer som finns på marknaden. Det är ett mycket hälsosamt alternativ eftersom rostfritt stål är helt fritt från skadliga och hormonstörande ämnen som den gängse plasten läcker i små mängder.
219:-
Vattenflaska barn 350 ml apa
En bra vattenflaska tillhör bassortimentet i ett familjehushåll. Den får gärna vara praktisk, giftfri och rolig att se på. Den här flaskan uppfyller alla kriterier, gjord av rostfritt stål som den är.
149:-
Matlåda glas 1,7 liter
En rejäl matlåda av eldfast glas som tål nästan allt. Kan köras i ugnen och micron (utan lock). Och kyla bekommer den inte heller. Locket av tåligt rostfritt stål har en silikonförsegling och en praktisk vakuumknapp. Om du har flera matlådor av samma storlek kan du också stapla dem smidigt på varandra.
369:-
Matlåda rostfritt stål tre fack, blå
Dags att kasta ut alla läbbiga gamla plastlådor som vi använder till matförvaring. Här kommer ett bättre alternativ: Matlådor i rostfritt stål. De är giftfria, slitstarka, långlivade och dessutom snygga.
239:-
Papperssugrör 25st
Det här är de perfekta sugrören för alla oss som gnisslar tänder över grälla plast-sugrör. Gjorda av hållfast papp och fullständigt återvinningsbara. Dessutom är de ju otroligt snygga i jämförelse med plastvarianten. Passar både till barnkalaset och vuxenfesten. Perfekta till smoothies och milkshake.
29:-49:-
Vattenflaska 500 ml silver
Renaste vattenflaskan av rostfritt stål. För dig som gillar en stilren flaska utan överflödig dekoration. Med flaskan följer både standardlock och fliptop lock.
169:-
Lifefactory matlåda glas 240 ml
Ännu en kanonprodukt från Lifefactory – en mindre matlåda av tåligt glas med skyddande silikonhölje. Just den här modellen rymmer 240 ml.
199:-
Vattenflaska 500 ml Hawaii
En läcker vattenflaska med vackra, dekorativa tempelblommor, vilken är Hawaiiflickornas kransblomma. Flaskan är gjord av 18/8 rostfritt stål och målad med giftfria färger.
99:-169:-
Vattenflaska barn 350 ml älvdans
En riktigt bra och giftfri vattenflaska av rostfritt stål i rosa nyans med dansande älvor.
99:-149:-
Matlåda rostfritt stål två fack, orange
En matlåda av rostfritt stål med två separata fack. Praktisk, snygg, tålig och helt giftfri. Så vi föreslår att du satsar på matlådor av rostfritt stål istället för plast, det betalar sig i längden på många sätt.
229:-
Matlåda rostfritt stål, lila
Äntligen finns det bra alternativ till matlådor av plast. De klassiska matlådorna av rostfritt stål har gjort storstilad come back i takt med att vi börjat ifrågasätta floden av produkter i olika plastmaterial.
219:-
Vattenflaska 750 ml leopard
Rosa leoparder kanske inte är så vanliga, men som mönster på en långsiktigt hållbar vattenflaska av rostfritt stål fungerar det alldeles utmärkt. Giftfri och hälsosam är den förstås också. Flaskan rymmer 750 ml och med den följer 2 lock, ett av standardtyp och ett fliptop lock.
189:-
Matlåda XL rostfritt stål
En extra stor matlåda som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
289:-
Lifefactory glas 2-pack 325 ml
Härliga och tåliga glas för hela familjen, både hemma och på utflykten. Silikonöverdraget fungerar både som skydd och ger bra grepp för den ovana glasanvändaren.
249:-
Matlåda rostfritt stål fyra fack, grön
En praktisk, snygg och giftfri matlåda av livsmedelsgodkänt rostfritt stål. Matlådan har fyra separata fack som gör att du kan stoppa ner olika godsaker utan att det blir en enda röra.
219:-
Reservdelar till pipmugg i rostfritt stål
Reservdelar till din Kids Basix Safe Sippy pipmugg. Finns i två varianter: "Ventiler & packningar", "Skyddslock, ventil, 2 sugrör och transportplugg". Fri från BPA och ftalater förstås.
Vattenflaska 750ml silver
750ml vattenflaska tillverkad av det bästa rostfria stålet (18/8). Flaskan är utrustad med en skruvkork och dessutom följer en sportpip med, som gör det lätt att dricka ur flaskan när man är på språng.
189:-
Lifefactory sugrör reservdel 3-pack
3-pack ersättningssugrör för Lifefactorys sugrörsvattenflaskor.
Matlåda XL rostfritt stål två fack
En extra stor matlåda med två fack som passar för vuxna, hungriga barn och tonåringar. Denna matlåda är 60% större jämfört med våra traditionella matlådor från Lunchbots. Tillräckligt med utrymme för att tillfredsställa alla hungriga magar.
309:-
Lifefactory flip-top vattenflaska i glas, 350 ml
Lifefactory flaskan är gjord av glas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Du dricker och försluter lätt flaskan med tillhörande flip-top.
249:-
Lifefactory sugrörslock
Sugrörslock till Lifefactorys vattenflaskor (ej 250ml). Används för spillsäkert drickande. Anpassa medföljande sugrör till flaskans storlek.
139:-
Lifefactory vattenflaska i glas, 350 ml
En smart och supersnygg vattenflaska av glas från fina Lifefactory. Med silionhölje som finns i flera färger och praktiskt lock med handtag.
229:-
Vattenflaska 500 ml indigo
Den perfekta vattenflaskan eller sportflaskan av rostfritt stål, här i riktigt snygg blå-lila nyans.
129:-169:-
Termosmatlåda 475 ml
En riktigt snygg termosmatlåda av rostfritt stål. Giftfritt, tåligt material, inget spill och håller maten varm i flera timmar. Eller sval för den delen också, om du föredrar en fräsch sallad.
339:-
Bambu-servis 3 delar Bilar
En fin barnservis som gör matstunden både roligare och mer hälsosam. Tillverkad av organiska bambufibrer och majsstärkelse.
169:-
Sportflaska med termosfunktion 600ml
Håll drycken kall eller varm med en isolerad sportflaska! Denna sportflaska av rostfritt stål har dubbla vakuumisolerade väggar som ger 12 timmars isolering.
249:-
Bambu-servis 3 delar Robotar
En härlig barnservis med robottema. Men det mest fiffiga med den här barnservisen är att den är gjord av bambufiber.
169:-
Cheeki sportlock reservdel
Extra sportlock till våra Cheeki vattenflaskor av rostfritt stål.
Matlåda rostfritt stål fyra fack
Klassisk matlåda av rostfritt stål men med den extra finessen att den har fyra olika fack. Stålet är livsmedelsgodkänt 18/8 stål, hållbart och giftfritt förstås.
239:-
Vattenflaska 500 ml blå pilar
Tålig och lättviktig vattenflaska av rent rostfritt stål med snygg blå dekor.
99:-169:-
Vattenflaska 1 liter Buddha
Snygg vattenflaska som passar perfekt till exempel till yogaträningen. Flaskan rymmer 1 liter och är gjord av rostfritt stål.
199:-
Vattenflaska 1 liter fjäril
Finaste vattenflaskan av rostfritt är både rejäl, tålig och giftfri. Tillverkad av rostfritt stål och prydd med vackra fjärilar.
199:-
Vattenflaska 500 ml matt svart
Vattenflaska av rostfritt stål med modern design i stilrent svart.
169:-
Vattenflaska 750 ml curves
Snyggaste vattenflaskan är också praktisk och miljösmart, av rostfritt stål.
189:-
Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 475 ml
En ny och innovativ vattenflaska från Lifefactory. Perfekt när du verkligen är på språng.
299:-
Vita skedar av bambufiber, 4-pack
Skedarna är lika hårda som plast men betydligt mer hälsosamma och naturliga. Dessutom är de bättre för miljön och är till och med biologiskt nedbrytbara.
Cheeki drickpip reservdel (olika färger)
Extra drickpip som passar till Cheeki 350ml barnflaskorna.
Vattenflaska 1 liter silver
Letar du efter en vattenflaska som rymmer rejält med dryck så är detta flaskan för dig. 1 liter vätska får plats i denna klassiska vattenflaska av rostfritt stål.
199:-
Glassformar av rostfritt stål
Äntligen ett bättre alternativ för alla glassälskare. De här glassformarna är gjorda av rostfritt stål, helt fritt från skadliga ämnen. Dom håller förstås i en evighet. Själva pinnarna är gjorda av bambu, och kan diskas och återanvändas.
329:-449:-
Barnbestick av bambu
Släng plasten och gå över till nåt mer naturligt. De här fina barnbesticken av ekologisk och fair trade bambu är både fina, praktiska och långsiktigt hållbara.
Flaskborstar liten och stor
Stor borste för rengöring av flaska och liten borste för att rengöra flasklock med trånga utrymmen.
69:-89:-
Stor matlåda glas med silikonhölje
En rejäl matlåda av tåligt borosilikatglas med snyggt och praktiskt silikonskydd. Snäpplock som skyddar mot läckage och spill.
279:-
Vattenflaska 750 ml matt svart
En riktigt stilren vattenflaska av rostfritt stål som rymmer 750 ml.
189:-
Vattenflaska 750 ml kronärtskocka
Det här är vattenflaskan för dig som älskar kronärtskocka. Av rent, rostfritt stål.
189:-
Bestickset av bambufiber
Fint bestickset för barn av naturligt och miljövänligt material – tillverkat av bambufiber. Finns i flera färger.
Lifefactory Active Flip Cap vattenflaska 650 ml
Rejäl vattenflaska av glas med silikonskydd och nytt, smart fliplock.
329:-
Isolerande väska med axelrem
Smart väska för Cheeki vatten- och sportflaskor av rostfritt stål.
Vattenflaska 1 liter grönt löv
Vattenflaska av rostfritt stål som rymmer 1 liter. Snygg grön dekor med stiliserade löv.
199:-
Lifefactory lock till vattenflaska
Ett lock som passar till Lifefactorys fina vatten- och sportflaskor av glas. Håller flaskan tät när du är på språng.
Termosmatlåda 480 ml
Praktisk och rymlig termosmatlåda för lunchen eller utflykten. Av rent, rostfritt stål.
239:-
Ståltermos 400ml
En klassisk termos i modern tappning. Av rent 18/8 rostfritt stål.
149:-
Vattenflaska glas 550ml Cinnamon
En riktigt originell vattenflaska av glas med heltäckande skydd av mjuk och snygg filt med extra läderdetalj.
229:-
Lifefactory Active Flip Cap Fashion vattenflaska 475 ml
Lifefactorys "Active Flip top" vattenflaska har en design som sticker ut. Mönstret är tillverkat av keramisk emalj som gör det beständigt mot slitage och tuffa förhållanden.
279:-369:-
Tårtspade av bambufibrer
Finaste tårtspaden av miljösmart kompositmaterial från bambu och majs. Finns i flera smaskiga färger.
Vattenflaska glas 570ml Drop White
Den här vattenflaskan är inspirerad av det renaste i naturen. Enkel, stilren utformning med vattendroppen i centrum.
189:-
Vattenflaska glas med silikonhölje 570ml
Glasflaskor med silikonskydd har blivit en favorit för oss och våra kunder. Och här kommer ännu en superprodukt. En rejäl och snygg vattenflaska i tåligt borosilikatglas med praktiskt och snyggt silikonskydd i lila ton.
229:-
Tvådelad matlåda av rostfritt stål med tättslutande lock
Denna matlåda är tvådelad för dig som inte gillar att salladen blandas med grytan. Dessutom med tättslutande lock så att man inte kladdar.
219:-
Skyddshölje Cheeki vattenflaskor 350ml
Skyddande hölje av textil för Cheeki barnflaskor av rostfritt stål.
Stor skål av bambufibrer
En stor skål av miljövänliga och giftfria bambufibrer. Finns i en mängd härliga färger och passar perfekt till den goda salladen.
149:-
Lifefactory glas 2-pack 500 ml
Dricksglas från Lifefactory modell större. Rejäla glas med praktiska och snygga silikonöverdrag i olika färger. Rymmer 500 ml.
299:-
Vattenflaska glas 550ml Textil
Vattenflaska av härdat glas med skönt skydd av filt i ljus färg. Snygg detalj i läder.
229:-
Bricka av bambufibrer
En fin bricka av ekologisk bambufiber med snyggt retromönster.
Flaskborste
En flaskborste speciellt lämpad för nappflaskor av rostfritt stål. En mjuk flaskborste som kommer åt i alla skrymslen.
Vattenflaska glas 570ml Drop Black
Vilken skön känsla att dricka rent vatten ur en ren och enkelt designad vattenflaska av glas.
189:-
Vattenflaska glas 1 liter Black
Enkel men snygg vattenflaska av tåligt, härdat glas som rymmer hela 1 liter.
189:-
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 355ml
Snygg och rejäl termosmugg av rent rostfritt stål. Perfekt när du är på språng.
89:-129:-
Vattenflaska glas 1 liter White
Stilren och ergonomiskt utformad vattenflaska av glas. För minimalisten som ser det sköna i det enkla.
189:-
Salladsbestick av bambufibrer
Finfina salladsbestick av rejält och miljövänligt material – bambufibrer och majsstärkelse. Finns i flera härliga färger.
Förvaringsburk av bambufiber
De här fina förvaringsburkarna är gjorda i bambufiber med ett lock av ren kork.
Vattenflaska 750 ml koppar
Flaskan av rostfritt stål rymmer 750 ml och med den följer 2 lock, ett av standardtyp och ett fliptop lock.
189:-
Lifefactory kaffemugg i glas, 350 ml
Bästa kaffemuggen kommer från Lifefactory. Av tåligt och värmebeständigt glas med snyggt silikonskydd.
299:-
Sportflaska med termosfunktion 1 liter
Håll drycken kall eller varm med en isolerad sportflaska! Denna sportflaska av rostfritt stål har dubbla vakuumisolerade väggar som ger 12 timmars isolering.
269:-
Lifefactory kaffemugg i glas, 475 ml
En snygg och praktisk kaffemugg av glas med silikonskydd från populära Lifefactory.
329:-
Vattenflaska 1 liter koppar
Finaste vattenflaskan av rostfritt är både rejäl, tålig och giftfri. Tillverkad av rostfritt stål i vacker kopparfärg.
199:-
Kaffemugg silver av rostfritt stål 350ml
Snyggaste take-away kaffe- eller te-muggen med termoseffekt av rostfritt stål, rymmer hela 350 ml.
249:-
Kaffemugg lila av rostfritt stål 350ml
Den här kaffemuggen av rostfritt stål blir snart din bästa vän. Miljösmart, hållbar, giftfri och snygg!
249:-
Termosmugg hjärta av rostfritt stål 240ml
Coolaste kaffemuggen för dig på språng är gjord av rostfritt stål.
129:-
Cheeki sportlock reservdel
Extra skruvkork med karbinhake till våra Cheeki vattenflaskor av rostfritt stål.
Kaffemugg av rostfritt stål 350ml, svart
En riktigt cool och supersmart kaffemugg av rostfritt stål som håller värmen upp till 5 timmar.
249:-
Termosmugg silver/blå av rostfritt stål 240ml
En snygg kaffemugg av rostfritt stål som håller värmen och är lätt att ta med sig.
129:-
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Cyan
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Frukt/brödkorg av bambufibrer
En härlig brödkorg eller varför inte fruktkorg, tillverkad av naturliga bambufiber. Finns i flera olika färger.
119:-
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Magenta
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Termosmugg vit av rostfritt stål 240ml
Mugg med termoseffekt för varm dryck. Av 18/8 rostfritt stål.
129:-
Serveringsskål av bambufibrer
Triss i serveringsskålar och medföljande bricka. Skålarna är gjorda av naturliga bambufiber och finns i stilfullt svart eller vitt.
199:-
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Key
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Vattenflaska glas 550ml Squeeze Yellow
En stilfull, snyggt designad vattenflaska av rent och tåligt borosilikatglas.
199:-
Napp till nappflaska av naturgummi 2-pack 79:-  
Glasnappflaska med naturgummiskydd
329:-
279:-
 
Glasnappflaskor starter kit Berry
649:-
569:-
 
Glasnappflaskor starter kit Citrus
649:-
569:-
 
Glasnappflaskor starter kit blå/grön
649:-
569:-
 
Sugrörs Adapter Cherub 89:-  
Eco Viking extradelar 39:-  
Eco Viking drickpip regular 2-pack 49:-  
Eco Viking 2-pack flasknappar (regular) 49:-  
Eco Viking nappflaska i glas med silikonhölje 240ml 179:-  
Eco Viking nappflaska i glas med silikonhölje 120ml 149:-  
NUK Open & Close 49:-  
NUK silikonskydd för glasflaska 240ml 99:-  
NUK glasnappflaska latex 120ml 99:-  
NUK drickpip latex 55:-  
NUK flasknapp latex 49:-  
NUK startset glasflaskor latex (4 flaskor) 369:-  
MAM glasnappflaska wideneck 260ml 189:-  
MAM glasnappflaska wideneck 170ml 169:-  
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 150ml
249:-
219:-
 
Bröstvårtsskydd i Silikon med förvaringsbox 99:-  
Diskmedel för nappflaskor och dinappar 69:-  
Cherub Baby flaskringar wideneck 2-pack 59:-  
2-pack ventilerad flasknapp regular/standard
69:-
49:-
 
Sippy Cup Adapter Cherub 69:-  
2-pack ventilerad flasknapp wideneck 69:-  
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 240ml
289:-
249:-
 
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 150ml
249:-
219:-
 
2-pack flasknapp naturgummi wideneck (4 olika flöden)
85:-
49:-
 
Flasknappar naturgummi rund 2-pack (4 olika flöden)
85:-
49:-
 
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 150ml
249:-
219:-
 
Allt i ett paket med termosnappflaska (270ml) 379:-  
Flasklock OrganicKidz wideneck 2-pack (270ml)
69:-
49:-
 
Termosnappflaska OrganicKidz 270 ml 279:-  
2-pack flasknapp naturgummi, anatomisk 85:-  
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 240ml
289:-
249:-
 
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 240ml
289:-
249:-
 
Glasnappflaska ICO baby 240 ml 149:-  
Flasknappar OrganicKidz wideneck 2-pack 75:-  
Flasknappar OrganicKidz regular 2-pack 75:-  
Nappflaska OrganicKidz 200 ml 249:-  
Nappflaska OrganicKidz 120 ml 199:-  
Flasknappar till rostfri nappflaska, 2-pack
55:-
29:-
 
Nappflaska rostfritt stål 265 ml
159:-
129:-
 
Nappflaska rostfritt stål 150 ml
149:-
99:-
 
Nappflaska i glas 120 ml 79:-  
Nappflaska i glas 240 ml 99:-  
Sök