På svenska  

Dockhus för miljösmart lek


Ett dockhus är något som många barn drömmer om. Det där gigantiska paketet på julafton som gör att man glömmer allt annat runt omkring. För ett dockhus är en perfekt julklapp eller födelsedagspresent när du vill ge något riktigt rejält som håller länge. Om du letar efter ett klassiskt dockhus med en grön tvist ska du komma till oss. Våra dockhus är lika roliga som de gamla klassiska, men dessutom gjorda av miljövänligt material och målade med giftfria färger och ytmaterial. Med i paketet följer ett miljötänk som är en bra startpunkt för diskussioner kring hur vi kan leva lite mer miljövänligt.
Kreativt dockhus med solpaneler
Bli din egen arkitekt med detta intelligenta modulhus som kan byggas och designas om i olika varianter. Huset består av 3 enheter som kan arrangeras på 10 olika sätt.
1 295:-
Klosskyrka 63 delar
Bli en ung arkitekt och bygg en kyrka av dessa FSC-certifierade klossar. Klossarna är gjorda av lent och vackert björkträ och närproducerade i Lettland.
229:-
Flygplats
Om du vill satsa på en enda rejäl julklapp eller födelsedagspresent till ditt fordonstokiga barn rekommenderar vi den här flygplatsen av miljövänligt trä. Garanterad succé som håller länge.
1 099:-
Dockhusfamilj
En rar dockfamilj av mjuk bomull från fina Plantoys. Passar lika bra till dockhuset som för fri lek. Paketet innehåller en hel familj.
179:-
Dockor till dockhus
Dockor med fina detaljer av mjuk bomull. Fungerar lika bra till dockhus som utan. I paketet ingår hela familjen.
179:-
Dockor till lekhus
Dockor för fri lek som också passar till dockhus. En hel familj av mjuka dockor i bomull, redo att flytta in i barnrummet eller ett av våra fina dockhus. Kommer från Plantoys som jobbar med miljö- och hälsofrågor i hela sin produktion. De vuxna dockorna mäter 13 cm, medans barnen är några cm kortare.
179:-
Miljösmart dockhus med möbler
Coolaste och snyggaste dockhuset i stan, som dessutom har ett totalt genomsyrande miljötänk. Dockhuset är gjort av miljövänligt trä och har både vindkraftverk, källsorteringskärl och markis som justerar värmen. Möbler i modern design ingår förstås också.
1 595:-
Dockhus med terrass
Dags att flytta hemifrån! Nja, i alla fall för dockorna till ett sött dockhus. Ett läckert och robust dockhus i 3 våningar tillverkat av miljövänligt trä och målat med giftfria vattenbaserade färger.
1 195:-
Brandstation
Utryckning kan ske när som helst! En brandstation med både brandbil och brandmän. Tillverkat under fair trade förhållanden på Sri Lanka och rättvist handlat.
249:-
Sagoslott
Vad är väl en bal på slottet? Skaffa dig ett eget sagoslott med både drake, trollkarl, prins och prinsessa. Tillverkat under fair trade förhållanden på Sri Lanka och rättvist handlat.
249:-
Riddarborg
En riddarborg med tillhörande tappra riddare. Tillverkat under fair trade förhållanden på Sri Lanka och rättvist handlat.
249:-
Klossar stad & slott
De här finurliga klossarna har inga låsmekanismer eller krångligheter. Bara att stapla, och variera i oändlighet. Klossarna är dessutom gjorda av lent och vackert FSC-märkt björkträ och närproducerade i Lettland.Bygg ett eget slott eller en hel stad.
349:-

Dockhus i modern tappning


Dockhus har varit populära leksaker i många århundraden. Och de är lika populära idag. Bland våra ekologiska leksaker hittar du därför också dockhus i modernare tappning med snygg design, gjorda av miljövänligt material. Och med massa fina detaljer som lär om återvinning, alternativ energi och mer. Förstås är våra dockhus behandlade och målade med giftfria färger, det är riktigt bra och giftfria leksaker.
Sök