På svenska  

Fair trade fotbollar


Fair play är en positiv bieffekt om man spelar med rättvisemärkta bollar. En klar vinst för både arbetare och konsumenter.
Babyboll
Superfin liten babyboll av rent naturgummi, målad med livsmedelsgodkänd färg. För babyn som vill hålla världen i sin famn.
199:-
Stjärnboll av naturgummi
Heveas stjärnboll är en prisbelönt giftfri leksak, lämplig för både de mindre och större barnen. Tillverkad av 100% naturgummi.
199:-
Babyboll hund
En mysig babyleksak av ekobomull i form av en hundboll, komplett med gulliga, pillvänliga öron.
195:-
Fair trade fotboll stl 4 vit/grön
Lira rättvist med en hållbar fotboll av bästa kvalitet. En Fairtrade certifierad boll i storlek 4.
179:-
Boule
För bollfantasten kan det vara kul att lära sig boule. Och vad är bättre än att börja med härliga små träklot som är skönare att hålla i än stålklot? Det här boule-setet är gjort av miljövänligt trä och målat med giftfria färger i glada mönster.
219:-
Bollpump
Bollpump som passar de flesta bollmodeller, men speciellt bra är den till att pumpa upp våra fina Fair Trade fotbollar.
Fair trade fotboll stl 5
Lira rättvist med en fotboll av bästa kvalitet. En Fairtrade certifierad boll i storlek 5 (normal). Handsydd fotboll lämpad för träningsspel.
179:-
Fair trade fotboll stl 3 vit/grön
Lira rättvist med en fotboll av bästa kvalitet. En Fairtrade certifierad boll i storlek 3 (för barn).
179:-
 

Fair trade fotbollar för träning och match

Våra fair trade tillverkade fotbollar är rejäla, riktiga bollar som passar både till träning och match. De finns i olika storlekar och med olika mönster. Allt för att du ska hitta den boll som passar bäst. Satsa på en riktigt bra fotboll, ur alla hänseenden. Den räcker garanterat i en hel evighet och kommer att bereda mycket glädje för alla som älskar att kicka boll. Våra fotbollar är förstås också tillverkad av långsiktigt hållbart naturgummi.

Vanliga fotbollar tillverkas ofta av hårt pressade arbetare i Pakistan framförallt, med dåliga arbetsförhållanden och villkor. Det är inte heller ovanligt att barnarbetet förekommer. Med Ekokuls fair trade fotbollar vet du att ditt barn inte spelar med en boll som tillverkats av ett annat barn, som ju borde ha precis lika stor rätt att leka, gå i skolan och spela fotboll som våra barn.
Sök