På svenska  

Bra barntandkräm för smidigare tandborstning


En bra barntandkräm är A och O när det gäller att få tandborstningen att fungera smidigt. Den ska smaka gott, tilföra tänderna nyttigheter och enligt vår mening förstås vara så naturlig som möjligt. Bland våra varianter på barntandkräm hittar du flera olika smaker från fina Jack & Jill, alla med stärkande xylitol som är ett utmärkt alternativ till fluor. Men också andra varianter som bland annat innehåller aloe vera. Alla är fria från onödiga konserveringsmedel och syntetiska armer. Smaerna kommer istället från ekologiskt extrakt av frut och bär.
Barntandkräm hallon
Barntandkräm med fräsch smak från ekologiska hallon. Tandkrämen innehåller xylitol som verkar stärkande på tänderna. Men den är fri från konserveringsämnen, färgämnen, SLS som ofta ingår i vanlig barntandkräm.
Barntandkräm blåbär
Letar du efter en riktigt bra tandkräm för ditt barn som dessutom smakar gott? Då förslår vi den här naturliga barntandkrämen med ekologiska ingredienser. Den är fri från onödiga ämnen som SLS, färgämnen och konserveringsmedel. Istället för fluor innehåller den xylitol som stärker tänderna.
Barntandkräm jordgubb
Tandkräm för barn med naturliga och ekologiska ingredienser. Men är fri från ämnen som är mindre bra för barn, såsom SLS, konserveringsämnen eller färgämnen. Då små barn har en tendens att svälja tandkräm innehåller den inte heller fluor utan istället xylitol som verkar stärkande på tänderna.
Fluor- och SLS-fri tandkräm med Aloe Vera
En ekologisk tandkräm som är ofarlig att svälja, med pepparmintsmak & Aloe Vera avsedd för känsliga tänder och tandkött. Full av naturliga och ekologiska ingredienser för att garantera en säker och effektiv tandborstning.
Barntandkräm banan
En riktigt bra tandkräm för barn som dessutom har en kul smak av ekologisk banan. En tandkräm som gör tandborstningen både roligare och bättre helt enkelt. Den är fri från skadliga ämnen som konserveringsmedel, färgämnen och SLS. Istället för fluor innehåller den xylitol som stärker tänderna.
Tandkräm utan SLS eller fluor
En prisvinnande ekologisk tandkräm för de mindre barnen. Innehåller ekologisk mandarin, apelsin och aloe vera. Smakar fräscht och gott utan att vara stark. En perfekt start för att lära sig livslång tandvård.

Välj en bra barntandkräm


En bra start på tandvård som ska vara hela livet ut är en bra tandkräm. Vi hr valt ut barntandkräm med omsorg. Våra leverantörer är alla dedikerade till att producera bra hygienprodukter med naturliga och ekolgiska ingredienser. Att det finns flera lika smaker att välja på gör det också lite lättare. Barnet kan helt enkelt få vara med och bestämma själv vilken tandkräm de vill ha. Istälet för protester mot ett påtvingat val kan de få kala det sin tadkräm.
Sök