På svenska  

OrganicKidz - nappflaskor, nappar & matlådor


Från engagerade OrganicKidz kommer fantastiskt fina produkter i rostfritt stål, med bara bra tillbehör.
Allt i ett paket med termosnappflaska (270ml)
Ett jättebra startset att ge bort eller köpa till sitt eget barn. I setet ingår en OrganicKidz termosnappflaska av rostfritt stål, 3 flasknappar, drickpip, rostfritt lock, handtag och skruvlock.
379:-
Flasklock OrganicKidz wideneck 2-pack (270ml)
Praktiska flasklock för OrganicKidz nappflaska av typen wideneck 270ml (passar ej till 200ml flaskan). Inget spill av innehållet när ni är på språng. Bara att skruva av och sätta dit napp eller drickpip när det är dags för måltid. Kommer i 2-pack.
49:-69:-
Flasknappar OrganicKidz regular 2-pack
Flasknappar modell regular av mjukt silikon. Napparna passar till alla standardflaskor av modell regular. Napparna är anatomiskt utformade och självventilerande för att förhindra kolik. Finns i tre flöden och levereras i 2-pack.
Flasknappar OrganicKidz wideneck 2-pack
OrganicKidz flasknappar passar alla standardflaskor på marknaden. Napparna är gjorda av supermjukt silikon. De är anatomiskt utformade för att passa perfekt i barnets mun och efterlikna barnets sugrörelser vid amning.
49:-75:-
Nappflaska OrganicKidz 120 ml (grön, blå, rosa)
OrganicKidz nappflaskor är bästa valet för vilda bebisar. Nappflaskor av stål kan slängas i golvet hur mycket som helst utan att gå sönder. Dessutom är de helt fria från skadliga ämnen förstås, och det är lätt att värma innehållet i varmt vatten, då stålet för över värme väldigt snabbt. Finns i färgerna grönt, blått eller rosa.
199:-
Nappflaska OrganicKidz 200 ml
En tålig och snygg nappflaska av rostfritt stål från OrganicKidz av modell regular. Fullkomligt okrossbar, lättviktig och skön att hålla i. Dessutom är det mycket enkelt att värma upp innehållet till behaglig temperatur, genom att hålla flaskan i varmt vatten ett tag. Och förstås är den helt fri från skadliga ämnen.
249:-
Termosnappflaska OrganicKidz 270 ml
En tålig och praktisk nappflaska i rostfritt stål med termosfunktion som håller drycken varm eller kall upp till 6 timmar. Fullkomligt okrossbar, lättviktig och skön att hålla i. Och förstås är den helt fri från skadliga ämnen.
279:-
 
 

Bra babysaker från Organic Kidz

OrganicKidz är ett kanadensiskt företag med stort engagemang för bra babysaker av giftfria material. Men inte nog med det, de har även en stor passion för design och utvecklar hela tiden nya designer för sina nappflaskor och matlådor. Produkterna görs av livsmedelsgodkänt rostfritt stål, ett tåligt och lätt material som är ypperligt för till exempel nappflaskor. Det är ett bra alternativ till en nappflaska av glas, för dig som vill välja bort all plast

Bland OrganicKidz produkter hittar du bland annat fiffiga allt-i-ett kit med en nappflaska som bas. Men allt eftersom barnet växer kan du göra om nappflaskan till en pipmugg ch så småningom använda den som en vanlig dricksflaska. I sortimentet finns också smarta och giftfria matlådor med inbyggd termoseffekt. Perfekt för utflykten i det gröna eller till lunchen.

Nappflaskor i olika storlekar, både standard och wideneck. Flasknappar i alla storlekar, pipmuggstillsatser, startkit för babyn och praktiska matlådor.
Sök