På svenska  

Napphållare av riktigt bra material


Hos oss hittar du napphållare av ekologiska och naturliga material. Smarta och säkra napphållare som håller reda på lillens napp när ni är ute på språng.
Napphållare med gosedjur av ekologisk bomull
Denna napphållare med gosedjur kommer att bli ditt barns stora följeslagare. Napphållaren är tillverkad av GOTS certifierad bomull. Tillverkad av hållbara och slitstarka naturfibrer och förstärkta sömmar.
199:-
Napphållare uggla
Den här lilla ugglan är inte bara söt. Den är både praktisk och giftfri. Napphållare och underhållning i ett gjord av ekologisk bomull.
Napphållare räv
Den här rara räven är inte bara rolig. Den fungerar både som leksak och napphållare och är gjord av giftfri ekologisk bomull.
Napphållare katt
En napphållare av virkad ekologisk bomull med sött litet katthuvud. Rolig att pilla med och praktisk för att hålla reda på den viktiga nappen. Clipset är av trä. Napphållaren kommer från danska Franck & Fischer som står för fin design och hög kvalitet.
129:-145:-
Napphållare trä
En fin och gedigen napphållare av trä från ansvarsfullt skötta skogar. Förutom att hålla ordning på nappen så erbjuder hållaren rolig underhållning i form av träkulor och en liten träblomma.
Ekologisk napphållare
Yes! En riktigt snygg napphållare som också funkar bra för att hålla reda på bitringar, skallror eller andra leksaker. Ekologisk bomull, snygg design och praktiska funktioner.
149:-

Napphållare håller reda på nappen

Är en napphållare verkligen en sån där nödvändig pryl? Det är förstås en relevant fråga att ställa för den som inte gillar att övekonsumera. Men faktum är att för den familj som har barn som gillar att suga på napp är en napphållare till stor hjälp. Du undviket att nappen ständigt trillar i backen och därmed slipper ni en del av smutsen och risker som förknippas med det. Dessutom slipper ni ett förtvivlat barn som plötsligt upptäcker att favoritnappen är som bortblåst.

Sydda, virkade, av trä eller med en liten snutte i änden. Självklart är de gdkända enligt alla normer och fullständigt säkra för det lilla barnet. Välj själv din egen favorit bland våra fina tillbehör till nappar.
Sök