På svenska  

Nappflaskor i giftfria material


Här hittar du nappflaskor i olika material, former och storlekar. Glasnappflaskor av olika sorter, nappflaskor av rostfritt stål och flaskor i bra PES-plast.
MAM dinapp wideneck, 2-pack
Dinapp med silkeslen silikon, MAM Silk Teat, vars yta påminner om mammas hud och gör det lätt att växla mellan amning och flaska. Finns med 4 olika flöden.
Handtag i silikon för muggar och nappflaskor
En silikonhållare som passar de flesta muggar och wideneck nappflaskor. Årets babyprodukt 2016.
Napp till nappflaska av naturgummi 2-pack
Hevea flasknapp av 100% naturgummi som passar alla standard/regular nappflaskor.
Glasnappflaska med naturgummiskydd
En glasnappflaska med egen unik design och skyddande hölje av 100% naturgummi. Det bolliknande skyddshöljet kan även användas som leksaksboll.
279:-329:-
Glasnappflaskor starter kit Citrus
Cherub Baby's starter kit är det perfekta kittet att börja med flaskmatning, eller att ge bort i present. Startkittet är även mer prisvärt än att köpa produkterna var för sig.
569:-649:-
Glasnappflaskor starter kit blå/grön
Cherub Baby's starter kit är det perfekta kittet att börja med flaskmatning, eller att ge bort i present. Startkittet är även mer prisvärt än att köpa produkterna var för sig.
569:-649:-
Sugrörs Adapter Cherub
Gör om din vanliga nappflaska till en spillfri sugrörsflaska med handtag. Passar alla Cherub Baby's wideneck glasflaskor, men även många andra varumärkens wideneck flaskor.
Eco Viking extradelar
Ett kit med praktiska extradelar till Eco Viking nappflaskor av glas. Paketet innehåller ett topplock, en skruvring och ett tätande lock som används mellan napp och flaska, för att undvika spill.
19:-39:-
Extra mjuk drickpip 2-pack (wideneck)
Passar alla wideneck-nappflaskor. Piparna är spillfria och perfekt anpassade till bebisars drickförmåga.
Eco Viking 2-pack flasknappar (regular)
Ventilerande flasknappar från svenska Eco Viking som passar alla nappflaskor med smal hals (regular/standard).
29:-49:-
Eco Viking nappflaska i glas med silikonhölje 120ml
Nappflaska i glas med silikonhölje från det svenska märket Eco Viking. Flaskan är gjord av slitstarkt och värmebeständigt borosilikatglas som kan hantera stora temperaturskillnader.
99:-149:-
NUK Open & Close
Ett smart och tättslutande lock för din NUK flaska. Kan öppnas och stängas med ett snäpp.
Nappflaskborste Twist 2 i 1
En smart och smidig borste för nappflaskan och flasknappen.
NUK silikonskydd för glasflaska 240ml
Silikonskydd som passar NUKs standard glasnappflaska 240 ml.
NUK New classic glasflaska 240ml latex
En smalare glasnappflaska från NUK med medföljande flasknapp av latex.
NUK glasnappflaska latex 240ml
Nappflaska av glas från NUK modell större. Med flaskan följer en flasknapp av naturgummi.
NUK glasnappflaska latex 120ml
Glasnappflaska från NUK som rymmer 120 ml. Med följer en flasknapp av rent latex.
NUK drickpip latex
En drickpip av naturgummi som gör om NUKs nappflaska till en pipflaska i ett huj.
NUK flasknapp latex
En riktigt bra flasknapp av naturgummi till NUKs nappflaskor med patenterad ventilationsteknik för att motverka kolik.
NUK startset glasflaskor latex (4 flaskor)
Praktiskt startpaket med 4 glasnappflaskor och flasknappar av naturgummi från välkända NUK.
369:-
MAM glasnappflaska wideneck 260ml
En rejäl och greppvänlig glasnappflaska av wideneck modell. Fint dekorerad och tillverkad av riktigt tåligt premiumglas.
189:-
MAM glasnappflaska wideneck 170ml
En riktigt fin wideneck nappflaska av glas från välkända MAM. Glaset håller högsta kvalitet och är temperaturresisstent.
169:-
Flaskborstar liten och stor
Stor borste för rengöring av flaska och liten borste för att rengöra flasklock med trånga utrymmen.
Klumplösare till nappflaskor regular/wideneck
Inga fler klumpar i vällingen eller igensatta dinappar! Med det konformade filtret finfördelas och blandas pulvret med vattnet effektivt och utan att klumpar bildas. Passar reular och wideneck flaskor.
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 150ml
Två superbra nappflaskor i soliga färger. Nappflaskor av härdat borosilikatglas som skyddas extra av det fina silikonhöljet, här soliga färger. Nappflaskorna är av typen wide neck och rymmer 150 ml. Med följer förstås alla tillbehör, inklusive flasknappar av rent silikon som är anatomiskt utformade och motverkar kolik.
219:-249:-
Bröstvårtsskydd i Silikon med förvaringsbox
Även det mest naturliga i världen kan ha sina problem, därför kan ett bröstvårtsskydd komma väl till hands för att skydda bröstvårtorna under amning.
Nappflaskborste 2 i 1
En flaskborste som är speciellt framtagen för rengöring av nappflaskor. Borsten har även en integrerad liten borste för dinappar.
Diskmedel för nappflaskor och dinappar
Ett dermatologiskt testat diskmedel som är speciellt utvecklat för att rengöra din babys alla nappflaskor, nappar och tillbehör.
Cherub Baby flaskringar wideneck 2-pack
Extradelar till Cherub babys wideneck nappflaskor av glas. Paketet innehåller 2st skruvringar och 2st tätande lock för att undvika spill under transport.
Nappflaska "Skalbagge" av säker PES 150 ml
Svenska Garbo & Friends wideneck nappflaska är tillverkada av PES som ger flaskan en naturlig honungsgyllene färg. Flaskorna läcker inga skadliga ämnen. Levereras med en anti-kolik wideneck flasknapp.
129:-
2-pack ventilerad flasknapp regular/standard
Flasknappar av rent silikon för nappflaskor av klassisk typ, dvs regular/standard neck. Flasknapparna är självventilerade och ergonomiskt utformade för att efterlikna amningsteknik och förhindra kolik.
39:-69:-
Sippy Cup Adapter Cherub
Cherub babys sippy cup adapter gör om din Cherub wideneck nappflaska till en smart pipmugg i ett nafs. Du byter helt enkelt ut flasknappen mot pipnappen av silikon och sätter ditt de ergonomiskt utformade handtagen.
2-pack ventilerad flasknapp wideneck
Riktigt bra flasknappar av silikon för nappflaskor av typen wideneck. De här kommer från Cherub baby, men de är kompatibla med de flesta andra wideneck nappflaskor på marknaden.
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 240ml
2-pack nappflaskor av glas med snyggt och praktiskt silikonhölje. Nappflaskorna är gjorda av härdat borosilikatglas som är extra tåligt, och silikonhöljet ger extra skydd. Höljet ändrar dessutom färg om vätskan i nappflaskan blir för varm.
249:-289:-
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 150ml
Ett prisvärt 2-pack med glasnappflaskor av tåligt borosilikatglas. Nappflaskorna är av typen wideneck och rymmer 150 ml. De har ett praktiskt och snyggt silikonskydd.
219:-249:-
2-pack flasknapp naturgummi wideneck (4 olika flöden)
Ett 2-pack flasknappar som passar för nappflaskor av typen wideneck. Napparna finns med fyra olika flöden, från ett som passar nyfödda till större hål för större barn och tjockare vätska. Sugdelen är klassiskt rundad.
Flasknappar naturgummi rund 2-pack (4 olika flöden)
Riktigt bra flasknappar som passar för nappflaskor med standard/regular hals. Flasknapparna är gjorda av naturgummi och har rund sugdel. Flasknapparna kommer i två-pack och finns i fyra olika flöden, från det minsta hålet till större hål som passar större barn och tjockare vätskor som välling.
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 150ml
Två bra nappflaskor av tåligt borosilikatglas med silikonskydd i två fina färger. Nappflaskorna är av typen wideneck och rymmer 150 ml.
219:-249:-
Reservdelar till pipmugg i rostfritt stål
Reservdelar till din Kids Basix Safe Sippy pipmugg. Finns i två varianter: "Ventiler & packningar", "Skyddslock, ventil, 2 sugrör och transportplugg". Fri från BPA och ftalater förstås.
Lifefactory extradelar
Ett kit med praktiska extradelar till Lifefactorys nappflaskor av glas. Paketet innehåller ett topplock, en skruvring och ett tätande lock som används mellan napp och flaska, för att undvika spill.
Lifefactory täta flasklock 2-pack
Täta lock för Lifefactorys glasnappflaskor. Ett praktiskt tillbehör när ni är ute på vift eller när barnet blir äldre och kan använda flaskan att dricka ur utan napp eller pip.
Allt i ett paket med termosnappflaska (270ml)
Ett jättebra startset att ge bort eller köpa till sitt eget barn. I setet ingår en OrganicKidz termosnappflaska av rostfritt stål, 3 flasknappar, drickpip, rostfritt lock, handtag och skruvlock.
379:-
Flasklock OrganicKidz wideneck 2-pack (270ml)
Praktiska flasklock för OrganicKidz nappflaska av typen wideneck 270ml (passar ej till 200ml flaskan). Inget spill av innehållet när ni är på språng. Bara att skruva av och sätta dit napp eller drickpip när det är dags för måltid. Kommer i 2-pack.
49:-69:-
Termosnappflaska OrganicKidz 270 ml
En tålig och praktisk nappflaska i rostfritt stål med termosfunktion som håller drycken varm eller kall upp till 6 timmar. Fullkomligt okrossbar, lättviktig och skön att hålla i. Och förstås är den helt fri från skadliga ämnen.
279:-
2-pack flasknapp naturgummi, anatomisk
Två-pack med anatomiska flasknappar av rent naturgummi. Napparna passar till nappflaskor av standardformat med smal hals (regular neck). Hållbara och giftfria flasknappar som smakar gott och naturligt.
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 240ml
Ett två-pack med wideneck nappflaskor av tåligt och säkert borosilikatglas. Nappflaskorna kommer med varsitt silikonskydd i två olika färger, citron och apelsin. Nappflaskorna rymmer 240 ml och tål maskindisk hur bra som helst.
249:-289:-
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 240ml
Grönt ljus för våra nya wideneck nappflaskor av glas. Ett praktiskt och prisvärt paket med 2 st nappflaskor med skyddande silikon i vackra färger Silikonet fungerar också som temperaturmätare, om vätskan överstiger 42 grader bleknar silikonet och du vet att du måste kyla ner innan du matar.
249:-289:-
Startbox baby
En smart startbox för babyn, perfekt som present eller som startpaket för det egna barnet. Paketet innehåller en napp av naturgummi, en 120 ml glasnappflaska med flasknapp av naturgummi, napphållare med träkedja, haklapp av ekologisk bomull, bitring av naturgummi och en naturtvål. Boxens värde: 556 kr
399:-
Glasnappflaska ICO baby 240 ml
En rejäl, giftfri och fin glasnappflaska av härdat glas. Med följer en anatomisk napp av naturgummi. Nappflaskan håller i en evighet om man behandlar den rätt och är förstås helt fri från skadliga ämnen.
149:-
Glasnappflaska ICO baby 120 ml
En säker och fin nappflaska av glas från gedigna spanska ICO baby. En glasnappflaska är bästa valet för ditt barn. Helt giftfritt och naturligt, och dessutom håller den i en evighet om man behandlar den rätt.
129:-
Flasknappar OrganicKidz wideneck 2-pack
OrganicKidz flasknappar passar alla standardflaskor på marknaden. Napparna är gjorda av supermjukt silikon. De är anatomiskt utformade för att passa perfekt i barnets mun och efterlikna barnets sugrörelser vid amning.
49:-75:-
Flasknappar OrganicKidz regular 2-pack
Flasknappar modell regular av mjukt silikon. Napparna passar till alla standardflaskor av modell regular. Napparna är anatomiskt utformade och självventilerande för att förhindra kolik. Finns i tre flöden och levereras i 2-pack.
Nappflaska OrganicKidz 200 ml
En tålig och snygg nappflaska av rostfritt stål från OrganicKidz av modell regular. Fullkomligt okrossbar, lättviktig och skön att hålla i. Dessutom är det mycket enkelt att värma upp innehållet till behaglig temperatur, genom att hålla flaskan i varmt vatten ett tag. Och förstås är den helt fri från skadliga ämnen.
249:-
Nappflaska OrganicKidz 120 ml (grön, blå, rosa)
OrganicKidz nappflaskor är bästa valet för vilda bebisar. Nappflaskor av stål kan slängas i golvet hur mycket som helst utan att gå sönder. Dessutom är de helt fria från skadliga ämnen förstås, och det är lätt att värma innehållet i varmt vatten, då stålet för över värme väldigt snabbt. Finns i färgerna grönt, blått eller rosa.
199:-
Flasknappar till rostfri nappflaska
Flasknappar i silikon som passar endast till våra Kid basix nappflaskor i rostfritt stål. Napparna är specialutvecklade av amningsexperter och har mycket god ventilation. Paketet innehåller 2 st nappar.
29:-55:-
Pipmugg i rostfritt stål
Pipmugg av rostfritt stål med silikonhölje i klara färger från Kid basix. En smart sugrörsformad pip som rekommenderas av tal- och utvecklingspedagoger. Handtaget är avtagbart och med flaskan följer både skyddslock och transportplugg som kan användas vid resor för att hindra att innehållet skvimpar ut. Flaskan är också diskmaskinssäker.
199:-
Nappflaska rostfritt stål 265 ml
En smart och säker nappflaska av rostfritt stål från Kid basix. Stål är ett bra alternativ till glasflaskor när man är ute på vift. Lättare och tåligare om den skulle råka tappas. Flaskan är klädd i silikon. Nappen som följer med är specialdesignad av amningsexperter.
129:-159:-
Nappflaska rostfritt stål 150 ml
En smart och säker nappflaska av rostfritt stål från Kid basix. Stål är ett bra alternativ till glasflaskor när man är ute på vift. Lättare och tåligare om den skulle råka tappas. Flaskan är klädd i silikon för att skydda mot värme och skapa en skön känsla. Nappen som följer med är specialdesignad av amningsexperter och ventilerar för att motverka kolik.
99:-149:-
Nappflaska i glas 120 ml (olika färger)
En prisvärd nappflaska av glas. Glaset är härdat och mycket tåligt. Med flaskan följer en flasknapp av silikon som passar för barn från 3 månader. Andra flasknappar av modellen "regular" passar utmärkt till flaskan, som våra flasknappar av naturgummi.
Flasknapp Lifefactory silikon 2-pack (regular)
Paket med 2 stycken Lifefactory flasknappar som kan väljas med 4 olika varierande vätskeflöden. Våra silikon flasknappar är gjorda av ett transparent, medicinskt silikon som är värmetåligt, giftfritt och luktfritt.
Lifefactory Sippy Cap (2-pack)
Gör enkelt om din Lifefactory nappflaska till en pipmugg när ditt barn växer. Med Lifefactorys sippy caps kan barnet öva sig på att dricka mera vuxet, och du slipper spill tack vare det inbyggda stoppsystemet.
129:-
Lifefactory glasnappflaska, stor
Lifefactory är en revolution bland nappflaskor. Fri från bisphenol, ftalater och pvc. Flaskan är gjord av extra tåligt borsilikatglas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Allt kan också stoppas i frysen eftersom glaset och silikonen tål både hetta och kyla. Glasflaskan är tillverkad i Frankrike och övriga flaskdelar i USA. Storlek 250 ml.
189:-249:-
Lifefactory nappflaska i glas liten
Lifefactory är en revolution bland nappflaskor. Fri från bisphenol, ftalater och pvc. Flaskan är gjord av extra tåligt borsilikatglas och omges av ett skönt silikonhölje, som också skyddar flaskan. Nappen som medföljer är också gjord av silikon. Ett bra alternaiv för latex-allergiker som inte kan använda våra goda naturnappar. Både flaska, hölje och napp kan diskas i maskin. Allt kan också stoppas i frysen eftersom glaset och silikonen tål både hetta och kyla. Storlek 118 ml. Glasflaskan är tillverkad i Frankrike och övriga flaskdelar i USA.
179:-219:-
Nappflaska i glas 240 ml (olika färger)
En smart och prisvärd nappflaska av härdat och tåligt glas. Med flaskan följer en flasknapp av silikon som passar för barn från 12 månader. Andra standard flasknappar av modell "regular" passar till flaskan, t ex våra flasknappar av rent naturgummi.
 
 

Nappflaskor av riktigt bra material

Utveckingen har gått framåt hela tiden. Men ibland måste vi ta ett steg tillbaka. De mest naturliga materialen är egentligen det bästa för våra barn. Det är därför som fler och fler nu väljer att satsa på giftfria och hållbara nappflaskor av rostfritt stål och riktigt bra glasnappflaskor. Det hittar du här hos Ekokul, vi har valt ut de bästa på marknaden för att förenkla ditt val.

Alla nappflaskor kommer med tillhörande flasknappar i lämplig storlek. Fler flasknappar i andra storlekar, både i silikon och naturgummi har vi förstås också. Det här är nappflaskor och flasknappar som är helt giftfria och naturliga. De bästa och säkraste alternativen till flaskor av till exempel PP-plast som tyvärr visat sig läcka önskade ämnen.
Sök