På svenska  

Nappar för sug-glada småttingar


Här hittar du nappar i olika former och storlekar. Hevea och natursutten är våra populära dansk-designade nappar. Helt igenom av naturgummi, dvs latex som kommer från hevea trädet.
MAM dinapp wideneck, 2-pack
Dinapp med silkeslen silikon, MAM Silk Teat, vars yta påminner om mammas hud och gör det lätt att växla mellan amning och flaska. Finns med 4 olika flöden.
Sugrörs Adapter Cherub
Gör om din vanliga nappflaska till en spillfri sugrörsflaska med handtag. Passar alla Cherub Baby's wideneck glasflaskor, men även många andra varumärkens wideneck flaskor.
Extra mjuk drickpip 2-pack (wideneck)
Passar alla wideneck-nappflaskor. Piparna är spillfria och perfekt anpassade till bebisars drickförmåga.
Eco Viking 2-pack flasknappar (regular)
Ventilerande flasknappar från svenska Eco Viking som passar alla nappflaskor med smal hals (regular/standard).
29:-49:-
Napphållare med gosedjur av ekologisk bomull
Denna napphållare med gosedjur kommer att bli ditt barns stora följeslagare. Napphållaren är tillverkad av GOTS certifierad bomull. Tillverkad av hållbara och slitstarka naturfibrer och förstärkta sömmar.
199:-
NUK Open & Close
Ett smart och tättslutande lock för din NUK flaska. Kan öppnas och stängas med ett snäpp.
NUK silikonskydd för glasflaska 240ml
Silikonskydd som passar NUKs standard glasnappflaska 240 ml.
NUK New classic glasflaska 240ml latex
En smalare glasnappflaska från NUK med medföljande flasknapp av latex.
NUK glasnappflaska latex 240ml
Nappflaska av glas från NUK modell större. Med flaskan följer en flasknapp av naturgummi.
NUK glasnappflaska latex 120ml
Glasnappflaska från NUK som rymmer 120 ml. Med följer en flasknapp av rent latex.
NUK drickpip latex
En drickpip av naturgummi som gör om NUKs nappflaska till en pipflaska i ett huj.
NUK flasknapp latex
En riktigt bra flasknapp av naturgummi till NUKs nappflaskor med patenterad ventilationsteknik för att motverka kolik.
Bröstvårtsskydd i Silikon med förvaringsbox
Även det mest naturliga i världen kan ha sina problem, därför kan ett bröstvårtsskydd komma väl till hands för att skydda bröstvårtorna under amning.
2-pack ventilerad flasknapp regular/standard
Flasknappar av rent silikon för nappflaskor av klassisk typ, dvs regular/standard neck. Flasknapparna är självventilerade och ergonomiskt utformade för att efterlikna amningsteknik och förhindra kolik.
39:-69:-
Sippy Cup Adapter Cherub
Cherub babys sippy cup adapter gör om din Cherub wideneck nappflaska till en smart pipmugg i ett nafs. Du byter helt enkelt ut flasknappen mot pipnappen av silikon och sätter ditt de ergonomiskt utformade handtagen.
2-pack ventilerad flasknapp wideneck
Riktigt bra flasknappar av silikon för nappflaskor av typen wideneck. De här kommer från Cherub baby, men de är kompatibla med de flesta andra wideneck nappflaskor på marknaden.
2-pack flasknapp naturgummi wideneck (4 olika flöden)
Ett 2-pack flasknappar som passar för nappflaskor av typen wideneck. Napparna finns med fyra olika flöden, från ett som passar nyfödda till större hål för större barn och tjockare vätska. Sugdelen är klassiskt rundad.
Flasknappar naturgummi rund 2-pack (4 olika flöden)
Riktigt bra flasknappar som passar för nappflaskor med standard/regular hals. Flasknapparna är gjorda av naturgummi och har rund sugdel. Flasknapparna kommer i två-pack och finns i fyra olika flöden, från det minsta hålet till större hål som passar större barn och tjockare vätskor som välling.
Naturgumminapp klassisk form anatomisk
En naturgumminapp med klassisk rundad sköld. Den runda skölden ska efterlikna naturlig sugteknik vid amning. I skölden finns ventilationshål som förhindrar att nappen suger fast eller skapar hudirritationer pga fukt. Själva sugdelen är anatomiskt utformad.
Naturgumminapp klassisk form
Napp av naturgummi med rund sköld och rund sugnapp. Skölden har ventilationshål som gör att den varken suger fast eller ger hudirritationer på grund av fukten. Det här är en klassisk napp som imiterar barnets position vid bröstet. Den är tålig och förstås helt naturlig och giftfri, stöpt i en enda del av ofärgat naturgummi.
Napp naturgummi krona 3-36 mån (rund)
En kungligt bra napp av naturgummi. Stöpt i en enda del, med fjärilsformad sköld och rund sugdel. Ventilationshålen i skölden är formade som små kronor. Nappen passar för barn 3-36 månader.
Napp naturgummi stjärna & måne 3-36 mån (anatomisk)
En napp av naturgummi som är gjuten i en enda del. Inga lösa delar som kan lossna alltså. Nappen har en sköld som är fjärilsformad och lämnar plats för lilla näsan. Själva sugdelen är anatomiskt utformad och skölden har ventilationshål formade som stjärnor och månar.
Flasklock OrganicKidz wideneck 2-pack (270ml)
Praktiska flasklock för OrganicKidz nappflaska av typen wideneck 270ml (passar ej till 200ml flaskan). Inget spill av innehållet när ni är på språng. Bara att skruva av och sätta dit napp eller drickpip när det är dags för måltid. Kommer i 2-pack.
49:-69:-
Napp naturgummi, blomma 3-36 mån (anatomisk)
En napp i naturgummi som är fjärilsformad och har anatomiskt utformad sugdel. Detta är en napp som är stöpt i en enda form, vilket gör den hygienisk och lätt att rengöra. Nappar i naturgummi är naturligt mjuka och välsmakande i jämförelse med nappar av plast och silikon. Den här nappen har också praktiska och söta ventilationshål i form av blommor.
Napp naturgummi stjärna & måne 0-3 mån (anatomisk)
Anatomisk napp av naturgummi med fjärilsformad sköld. Nappen har ventilationshål i form av stjärnor och måne, ett perfekt motiv när det är dags att nanna… Den är stöpt i en enda form vilket gör den säker och lätt att rengöra. Dessutom smakar nappar av naturgummi extra gott.
Napp naturgummi krona 0-3 mån (rund)
En napp för en liten prins eller prinsessa månne? Den här nappen av naturgummi passar för de allra minsta kungligheterna. Den har anatomisk sugdel och en fjärilsformad sköld med fina ventilationshål i form av kungakronor.
Napp naturgummi bil 3-36 mån (anatomisk)
En napp för alla bilälskande småttingar. Det här är en naturlig napp av latex (naturgummi). Den är stöpt i en del utan lösa delar. En helt säker, naturlig och giftfri napp. Den är anatomiskt utformad med fjärilsformad sköld med bilformade ventilationshål.
Napp naturgummi anka 3-36 mån (anatomisk)
En fin latexnapp (naturgummi) med anatomisk sugdel och så kallad fjärilsformad sköld. Skölden har fina lufthål formad som små ankor. Det här är en naturlig och giftfri napp av rent naturgummi som passar både för små och större barn. En napp av latex är dessutom extra tålig och passar för barn som gärna gnager på nappen.
Napp av naturgummi fjärilsform anatomisk
En napp av rent oblekt naturgummi, en naturlig och giftfri napp av helgjuten latex. Nappen är slitstark och passar barn som gärna tuggar på den. Den här varianten har en fjärilsformad sköld med god plats för lilla näsan och bra ventilationshål. Sugnappen är anatomiskt utformad.
Napp av naturgummi fjärilsform rund
En giftfri napp tillverkad av 100% oblekt naturgummi. Nappen är stöpt i en enda del, vilket gör den slitstark och hygienisk, utan skarvar eller skrymslen som kan samla smuts. En napp av naturgummi smakar naturligt gott och är slitstark.
2-pack flasknapp naturgummi, anatomisk
Två-pack med anatomiska flasknappar av rent naturgummi. Napparna passar till nappflaskor av standardformat med smal hals (regular neck). Hållbara och giftfria flasknappar som smakar gott och naturligt.
Napphållare katt
En napphållare av virkad ekologisk bomull med sött litet katthuvud. Rolig att pilla med och praktisk för att hålla reda på den viktiga nappen. Clipset är av trä. Napphållaren kommer från danska Franck & Fischer som står för fin design och hög kvalitet.
129:-145:-
Napphållare trä
En fin och gedigen napphållare av trä från ansvarsfullt skötta skogar. Förutom att hålla ordning på nappen så erbjuder hållaren rolig underhållning i form av träkulor och en liten träblomma.
Flasknappar OrganicKidz wideneck 2-pack
OrganicKidz flasknappar passar alla standardflaskor på marknaden. Napparna är gjorda av supermjukt silikon. De är anatomiskt utformade för att passa perfekt i barnets mun och efterlikna barnets sugrörelser vid amning.
49:-75:-
Flasknappar OrganicKidz regular 2-pack
Flasknappar modell regular av mjukt silikon. Napparna passar till alla standardflaskor av modell regular. Napparna är anatomiskt utformade och självventilerande för att förhindra kolik. Finns i tre flöden och levereras i 2-pack.
Ekologisk napphållare
Yes! En riktigt snygg napphållare som också funkar bra för att hålla reda på bitringar, skallror eller andra leksaker. Ekologisk bomull, snygg design och praktiska funktioner.
149:-
Natursutten fjärilsform rund
Natursutten i fjärilsform är den helt naturliga nappen. Gjord av 100 procent oblekt naturgummi och stöpt i en enda form, utan lösa delar. Nappen har testats på alla upptänkliga vis och resultaten visar att den är extremt stark. Enligt uppgift från framstående experttestare smakar den också mycket gott, på ett helt annat sätt än vanliga plastnappar.
Flasknappar till rostfri nappflaska
Flasknappar i silikon som passar endast till våra Kid basix nappflaskor i rostfritt stål. Napparna är specialutvecklade av amningsexperter och har mycket god ventilation. Paketet innehåller 2 st nappar.
29:-55:-
Flasknapp Lifefactory silikon 2-pack (regular)
Paket med 2 stycken Lifefactory flasknappar som kan väljas med 4 olika varierande vätskeflöden. Våra silikon flasknappar är gjorda av ett transparent, medicinskt silikon som är värmetåligt, giftfritt och luktfritt.
Natursutten fjärilsform
Natursutten i fjärilsform är den helt naturliga nappen. Gjord av 100 procent oblekt naturgummi och stöpt i en enda form, utan lösa delar. Nappen har testats på alla upptänkliga vis och resultaten visar att den är extremt stark. Enligt uppgift från framstående experttestare smakar den också mycket gott, på ett helt annat sätt än vanliga plastnappar.
Lifefactory Sippy Cap (2-pack)
Gör enkelt om din Lifefactory nappflaska till en pipmugg när ditt barn växer. Med Lifefactorys sippy caps kan barnet öva sig på att dricka mera vuxet, och du slipper spill tack vare det inbyggda stoppsystemet.
129:-
Natursutten klassisk form
Natursutten är den helt naturliga nappen. Gjord av 100 procent oblekt naturgummi och stöpt i en enda form, utan lösa delar. Nappen har testats på alla upptänkliga vis och resultaten visar att den är extremt stark. Enligt uppgift från framstående experttestare smakar den också mycket gott, på ett helt annat sätt än vanliga plastnappar.

Nappar av naturliga och giftfria material

För de småbarn som har ett extra sugbehov kan nappar vara lösningen. Men något som barnet har i munnen så ofta vill man ju ska vara helt säkert och giftfritt. Vi har det allra bästa alternativet - Natursutten nappar av naturgummi. En napp stöpt i en enda del, utan plastsköldar eller skarvar. Av rent naturmaterial som är slitstarkt och till och med smakar extra gott. Vi har även flasknappar av naturgummi, men också av rent silikon, i alla storlekar och flöden för att du ska hitta den napp som passar bäst för just ditt barn.

Det här är nappar som är helt giftfria och naturliga. Dessutom smakar de gott. Till alla våra nappflaskor finns också nappar i en uppsjö olika varianter, för de mindre och de större barnen, med olika flöden som passar olika tjocka vätskor, och i material som naturgummi och silikon.
Sök