På svenska  

Tvättlappar, pyjamaser, haklappar och mer...


Här hittar du bra produkter av ekologisk bomull för dina barn. Tvättlappar, barnpyjamaser, filtar haklappar och mer, allt av riktigt bra kvalitet.
Spjälskydd eko vit
Ett gediget spjälskydd i ekologisk bomull, våffeltyg med fin struktur. Den här spjälskyddet är designat i klassisk skandinavisk design av svenska Summerville Organic.
599:-
Franck & Fischer haklapp Rasmus nalle
Finaste haklappen pryds naturligtvis av Rasmuss nalle. Den kommer från populära danska Franck & Fischer, som står för fin design och hög kvalitet. Den är gjord av 100% ekologisk bomull och har en praktisk miljövänlig akryl-beläggning som skyddar mot spill och slabb och som gör den enkel att rengöra.
149:-
Franck & Fischer haklapp valp
Finaste haklappen pryds naturligtvis av en mysig liten valp. Den kommer från populära danska Franck & Fischer, som står för fin design och hög kvalitet. Den är gjord av 100% ekologisk bomull och har en praktisk miljövänlig akryl-beläggning som skyddar mot spill och slabb och som gör den enkel att rengöra.
149:-
Babynest grå
Ett riktigt fint och praktiskt babynest i stilren grå färg och snygg design. Av ekologisk bomull, från Filibabba.
749:-
Babynest blå
Från danska Filibabba kommer ett fint babynest av ekologisk bomull, här i fin blå ton med stilrent mönster.
749:-
Babynest rosa
Ett snyggt babynest av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Stilren design från danska Filibabba.
749:-
Amningskudde grå
En mjuk, snygg och allergivänlig amningskudde av certifierad ekobomull från fina Filibabba.
349:-
Amningskudde blå
En riktigt bra amningskudde av ekologisk bomull. Mjuk, skön och trygg för både baby och mamma.
349:-
Amningskudde rosa
Från danska Filibabba kommer den här amningskudden av ekologisk bomull. Mjuk och skön, allergivänlig och riktigt snygg.
349:-
Skötbädd grå
Bästa skötbädden kommer från danska Filibabba. Snygg skandinavisk design och ekologisk GOTS-certifierad bomull.
459:-
Skötbädd blå
En skötbädd av ekologisk bomull av allra högsta kvalitet. Snygg design och praktiska egenskaper, från Filibabba.
459:-
Skötbädd rosa
Finaste skötbädden av ekologisk bomull kommer från Filibabba. Praktisk och snyggt designad i skandinavisk stil.
459:-
Bäddset baby grå
Ett härligt bäddset för de minsta. Stilren, skandinavisk design från Filibbba och ekologisk bomull rakt igenom.
459:-
Bäddset baby blå
Ett riktigt fint ekologiskt påslakanset för det lilla barnet. Fint designat med diskret blått mönster.
459:-
Bäddset baby rosa
Ekologiskt bäddset för de minsta. Av GOTS-certifierad bomull, från fina Filibabba som utformar sina produkter I skön skandinavisk stil.
459:-
Badhandduk barn med huva varmgrå
Ekologisk handduk för barn I fin skandinavisk design. Inbyggd huva som är mysig och värmande.
349:-
Badhandduk barn med huva blå
En superfin badcape för barn. Av ekologisk bomull I snygg design från Filibabba. Inbyggd huva och tilltagen storlek som passar när barnet växer.
349:-
Badhandduk barn med huva rosa
Klassisk badhandduk för barn i slitstark, ekologisk bomull. Handduken har inbyggd huva som värmer gott efter badet eller duschen.
349:-
Blått förkläde
Smartaste skyddet för måltiden eller pysslet kommer från danska Franck & Fischer. Ett förkläde med ärmar som täcker allt utan att begränsa rörelsefriheten. Förklädet är gjort av GOTS certifierad ekologisk bomull med smutsavstötande akrylbeläggning.
259:-
Orangerutigt förkläde
Vem blir inte glad av ett orangefärgat förkläde? Det här praktiska heltäckande förklädet kommer från Franck Fischer. Det är gjort i GOTS-certifierad ekologisk bomull och har en skyddande vaxbeläggning på utsidan. Färgen i sig är ÖKO-tex märkt.
259:-
Franck & Fischer haklapp grön apa
En haklapp är i stort sett oumbärlig med småbarn i huset. Så varför inte satsa på en som både är av hög kvalitet och riktigt fin? Den här haklappen är gjord ev ekologisk bomull med en praktisk skyddande vaxbeläggning.
149:-
Haklapp / förkläde röd ekobomull
När det ska ätas eller slabbas är det här röda förklädet / haklappen perfekt. Gjort av ekologisk bomull och rättvist tillverkat. Lätt att justera till rätt storlek med hjälp av tryckknappar.
139:-
Badcape eko blå
Söt blå badcape för det lilla barnet. Tillverkad av mjuk ekologisk bomullsfrotté och kantad med fina band som förstås också är ekologiska.
299:-
Badcape eko rosa
Finns det något gulligare än en nybadad baby i en mjuk badcape? Den här är dessutom en riktigt bra badcape i en snygg rosa färg, tillverkad av giftfri och GOTS-certifierad ekologisk bomullsfrotté.
299:-
Badcape eko vit
En riktigt skön badcape för den lilla. En klassisk badcape med huva gjord av tjock ekologisk bomullsfrotté som också är GOTS-certifierad.
299:-
Babyfilt ekotrikå mint
En härligt mintgrön babyfilt som blir babyns trygghet den första tiden. Förstås 100 % giftfri eftersom den är gjord av ekologisk bomull.
199:-
Babyfilt ekotrikå rosa
En babyfilt tillhör basförrådet i varje nybliven småbarnsfamilj. Det här är en riktigt bra babyfilt av GOTS-certifierad ekologisk bomull.
199:-
Babyfilt ekotrikå vit
En härligt gosig babyfilt av mjuk ekologisk bomullstrikå. I sängen eller vagnen, bara för att sova eller som snutte.
199:-
Franck & Fischer haklapp blå apa
En haklapp är i stort sett oumbärlig med småbarn i huset. Så varför inte satsa på en som både är av hög kvalitet och riktigt fin? Den här haklappen är gjord ev ekologisk bomull med en praktisk skyddande vaxbeläggning.
149:-
Franck & Fischer haklapp orange apa
En glad och praktisk haklapp i orange, med fin apa som dekoration. Haklappen kommer från Frank & Fischer och är gjord av ekologisk bomull. Dessutom har den en praktisk vaxbeläggning som gör att den skyddar riktigt bra mot spill och kladd.
149:-
Rött förkläde
Vem blir inte glad av ett helrött förkläde? Det här praktiska heltäckande förklädet kommer från Franck Fischer. Det är gjort i GOTS-certifierad ekologisk bomull och har en skyddande akrylbeläggning på utsidan. Färgen i sig är ÖKO-tex märkt.
259:-
Grått förkläde
Smartaste skyddet för måltiden eller pysslet kommer från danska Franck & Fischer. Ett förkläde med ärmar som täcker allt utan att begränsa rörelsefriheten. Förklädet är gjort av GOTS certifierad ekologisk bomull med vaxad yta och är fint småmönstrat.
259:-
Napphållare katt
En napphållare av virkad ekologisk bomull med sött litet katthuvud. Rolig att pilla med och praktisk för att hålla reda på den viktiga nappen. Clipset är av trä. Napphållaren kommer från danska Franck & Fischer som står för fin design och hög kvalitet.
129:-145:-
Kravmärkt haklapp av ekobomull
Självklart ska babyns första haklapp vara ekologisk. Den här haklappen är gjord av ren, ofärgad bomullsfrotté med hög absorbtionsförmåga, vilket skyddar babyns hud mot väta.
Tvättlappar eko 12-pack
Lena och sköna tvättlappar av riktigt fin ekologisk bomullsflanell som är tvättbar. Alldeles lagom tunna för att vara riktigt skonsamma mot babyns hud, men är förstås lika bra till både större barn och fullvuxna. Tvättlappar av bomull är både ett miljövänligt och ekonomiskt smart alternativ.
139:-
Ekologisk napphållare
Yes! En riktigt snygg napphållare som också funkar bra för att hålla reda på bitringar, skallror eller andra leksaker. Ekologisk bomull, snygg design och praktiska funktioner.
149:-
Haklapp/scarf (olika motiv)
En scarf/haklapp med tre lager tyg. Överst mjuk ekologisk, mönstrad bomull, under det absorbernde ekologisk bomullsfrotté och närmast kroppen polyesterfleece som håller torrt. Finns med motiven zoo, groda, skogsdjur och drake.
Babyfilt av ekologisk bomull
En babyfilt av mjuk ekologisk bomull med glada mönster i olika varianter. Perfekt både för lek, amning, i vagnen eller i sängen. Kan tvättas vid högre temperatur. Storlek: 80 x 100 cm
369:-
Ekologisk babypyjamas 0-12 mån
Ekovit pyjamas i 100 % ekologisk pimabomull. Bomullen är mjuk, noppfri och silkeslen. Designen är stilren och knapparna är nickelfria tryckknappar. All information är tryckt i pyjamasen för att undvika lappar som kliar.
359:-

Ekologiska material till babysaker

När det gäller haklappar, pyjamaser, tvättlappar, babykläder och allt annat som babyn behöver är det viktigt att välja med omsorg. Idag finns det många bra alternativ till konventionellt producerade babyprodukter. Alternativ som inte innehåller rester av besprutningsmedel, kmikalier eller flamskydsmedel.

För de små barnen som gärna sultar på allt är det viktigt att välja giftfria material de första åren, därför är ekotextil ett bättre val.
Sök