På svenska  

Cherub baby - bra nappflaskor av glas


Från Cherub baby kommer de här fina nappflaskorna som är ett riktigt prisvärt och rejält alternativ. Superfina och giftfria nappflaskor av glas med silikonhölje. Höljet fungerar också som en extra säkerhet eftersom det ändrar färg när vätskan i flaskan blir för varm.
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 150ml
Två bra nappflaskor av tåligt borosilikatglas med silikonskydd i två fina färger. Nappflaskorna är av typen wideneck och rymmer 150 ml.
219:-249:-
2-pack glasnappflaskor wideneck Berry 240ml
2-pack nappflaskor av glas med snyggt och praktiskt silikonhölje. Nappflaskorna är gjorda av härdat borosilikatglas som är extra tåligt, och silikonhöljet ger extra skydd. Höljet ändrar dessutom färg om vätskan i nappflaskan blir för varm.
249:-289:-
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 150ml
Ett prisvärt 2-pack med glasnappflaskor av tåligt borosilikatglas. Nappflaskorna är av typen wideneck och rymmer 150 ml. De har ett praktiskt och snyggt silikonskydd.
219:-249:-
2-pack glasnappflaskor wideneck blå/grön 240ml
Grönt ljus för våra nya wideneck nappflaskor av glas. Ett praktiskt och prisvärt paket med 2 st nappflaskor med skyddande silikon i vackra färger Silikonet fungerar också som temperaturmätare, om vätskan överstiger 42 grader bleknar silikonet och du vet att du måste kyla ner innan du matar.
249:-289:-
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 150ml
Två superbra nappflaskor i soliga färger. Nappflaskor av härdat borosilikatglas som skyddas extra av det fina silikonhöljet, här soliga färger. Nappflaskorna är av typen wide neck och rymmer 150 ml. Med följer förstås alla tillbehör, inklusive flasknappar av rent silikon som är anatomiskt utformade och motverkar kolik.
219:-249:-
2-pack glasnappflaskor wideneck Citrus 240ml
Ett två-pack med wideneck nappflaskor av tåligt och säkert borosilikatglas. Nappflaskorna kommer med varsitt silikonskydd i två olika färger, citron och apelsin. Nappflaskorna rymmer 240 ml och tål maskindisk hur bra som helst.
249:-289:-
2-pack ventilerad flasknapp regular/standard
Flasknappar av rent silikon för nappflaskor av klassisk typ, dvs regular/standard neck. Flasknapparna är självventilerade och ergonomiskt utformade för att efterlikna amningsteknik och förhindra kolik.
39:-69:-
2-pack ventilerad flasknapp wideneck
Riktigt bra flasknappar av silikon för nappflaskor av typen wideneck. De här kommer från Cherub baby, men de är kompatibla med de flesta andra wideneck nappflaskor på marknaden.
Cherub Baby flaskringar wideneck 2-pack
Extradelar till Cherub babys wideneck nappflaskor av glas. Paketet innehåller 2st skruvringar och 2st tätande lock för att undvika spill under transport.
Glasnappflaskor starter kit blå/grön
Cherub Baby's starter kit är det perfekta kittet att börja med flaskmatning, eller att ge bort i present. Startkittet är även mer prisvärt än att köpa produkterna var för sig.
569:-649:-
Glasnappflaskor starter kit Citrus
Cherub Baby's starter kit är det perfekta kittet att börja med flaskmatning, eller att ge bort i present. Startkittet är även mer prisvärt än att köpa produkterna var för sig.
569:-649:-
Klumplösare till nappflaskor regular/wideneck
Inga fler klumpar i vällingen eller igensatta dinappar! Med det konformade filtret finfördelas och blandas pulvret med vattnet effektivt och utan att klumpar bildas. Passar reular och wideneck flaskor.
Sippy Cup Adapter Cherub
Cherub babys sippy cup adapter gör om din Cherub wideneck nappflaska till en smart pipmugg i ett nafs. Du byter helt enkelt ut flasknappen mot pipnappen av silikon och sätter ditt de ergonomiskt utformade handtagen.
Sugrörs Adapter Cherub
Gör om din vanliga nappflaska till en spillfri sugrörsflaska med handtag. Passar alla Cherub Baby's wideneck glasflaskor, men även många andra varumärkens wideneck flaskor.
 

Riktigt bra giftfria nappflaskor

Cherub baby är Ekokuls prisvärda alternativ när det gäller nappflaskor av glas med silikonskydd. De finn i flera olika varianter och är gjorda av härdat borosilikatglas, ett ritigt tåligt material. Silikonhöljet är både snyggt och praktiskt. Det skyddar nappflaskan från stötar, gör den skön att hålla i och har dessutom den extra funktionen att silikonet ändar färg om temperaturen på vätskan blir för hög.

Cherub babys flasknappar som följer med och som du kan köpa extra i flera flöden är också kanonbra. De är gjorda av rent silikon och är ergonomiskt utformade för att imitera barnets naturliga sugrörelse vid bröstet. De är dessutom självventilerande för att förhindra att barnet sväljer för mycket luft och drabbas av kolik.

Höljets utformning gör att det är lätt att sätta på och ta av när man ska rengöra flaskan. Detta är en wideneck flaska och finns i två olika storlekar. Flasknapparna är också ett kap. Gjorda av silikon, anatomiskt utformade och självventilerande för att förhindra kolik. Skulle du vilja vara smart och praktisk köper du till en sippy cup adaptor och en sugrörsadapter till din wideneck nappflaska. Då kan du göra om nappflaskan till en pipmugg när barnet är moget för det. Detta är en nappflaska som barnet kan växa med.
Sök