På svenska  
 

En riktigt bra skolstart


Det dröjer ett tag till, men vi tror nog att en hel del barn redan börjar se fram emot skolstarten. Varför inte göra den ännu roligare och smartare med lite ekokul utrustning?

Botanisera bland våra miljösmarta ryggsäckar, pennställ, gympapåsar och pedagogiska leksaker.

Och ha en fortsatt skön sommar!

Geopussel Världen
Geopussel Världen gör geografi världskul!Pusselbitarna är skurna längs med landsgränserna och är därmed formade som de olika länderna. Geopussel är tillverkat av rejäl och hållbar återvunnen kartong. Det är ett stort och färgrikt pussel för alla åldrar, som har tilldelats priser såsom Smart Play och Smart Toy från den internationella organisationen Dr. Toy.
219:-
Miljöpussel skog & mark
Pussla dig till kunskap om hur vi kan göra vår värld bättre. Pusslet är utformat så att komplexa miljöproblem kan tas upp på barnets nivå, med hjälp av illustrationer och rim som är lätta att komma ihåg. Varje rim påbörjar en liten berättelse som gömmer sig i varje bit. Tillverkat av FSC-märkt kartong.
129:-
Ryggsäck Jordgubb
Barnryggsäck av återvunna juiceförpackningar. Tillverkad av ett kvinnokollektiv i Filippinerna. Genom arbetet tar man hand om enorma mängder avfall som inte kan brytas ner i naturen, och skapar istället nya fantastiska produkter.
199:-

Mer information hittar du som vanligt i vår butik, www.ekokul.se.

Varma hälsningar,
Anna & Niclas
Ekokul

 

Om du inte längre vill få mail från oss, svara till denna adress och skriv STOPP som ärende.

Ekokul
www.ekokul.se
info@ekokul.se
0705-66 68 28
www.blogg.ekokul.se
www.facebook.com/ekokul.se 
Twitter
Sök